„Има по -прости начини да печелите пари от създаването на нови автомобили и марки на камиони“

милиардерите все още са рядкост, но се размножават по -бързо. Преди осем години имаше по -малко от 800, колективно на стойност около 2 милиарда долара. Днес съществуват много повече от 2000, струващи общо 8 -те милиона долара.
Има много в енергията, финансовата, собствеността, фармацевтичните, технологичните, както и други „традиционни“ области. Тогава има и други, които правят своите милиарди от по-странни продукти като соев сос, кашмир, свине или пелени. Честен.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Изненадващо обаче, сравнително малко автомобили и мъже от камиони постигат статут на милиардера. Georg Schaeffler на Continental (струва на практика 21 млрд. Долара) е най -добрият пример, заедно със колегите си германци Сюзън Клатън (20 млрд. Долара), както и Стефан Куанд (18 милиарда долара), от BMW. Вероятно, това са трите най -богати хора на световния автомобил, но Елон Мъск (14 млрд. Долара) от Тесла е многото изсечено в Америка, докато точно същото е вярно за Ли Шуфу на Geely/Volvo (7 млрд. -Koo ($ 5 млрд.) В Южна Корея.
Япония, както и Франция са произвели много предприемачи от Honda, Peugeot, както и други кланове. И все пак лицата на милиардера на автомобила са забележими от отсъствието си и в двете земи.
Арнолд Кларк (1,1 млрд. Долара) е най -заможният човек в Обединеното кралство в играта с автомобили и камиони, но почина миналия месец, на 89 години. малък клин. Точно същото важи за Марта Форд (1,5 милиарда долара), вдовица на Уилям С Форд.
Глобусът е осеяно с много милиардерни авточасти мъже като Vivek Chaand Sehgal, който е натрупал практически 4 милиарда долара в Австралия. Германия обаче изглежда къща за много от мега-богатите на световни хора с резервни части. Автомобилите и търговията с камиони също са печеливша игра, с Дан Фридкин, един-марков дилър в Америка, натрупвайки практически 4 млрд. Долара. Дори Мохамед Бахван от Tiny Oman прави 1 млрд. Долара от своите дилъри. Брус Хале е пич на Феникс, който има 6,5 долара от изместване на гумите.
Урокът за обсебени от печалбата предприемачески видове е ясен: най-богатите избити идват от по-простите работни места-продажбата на автомобили, както и финансирането (лесно), както и не стила, както и производството (трудно) или от лесни компоненти, а не от общи автомобили . Това е тъжно. както и да се притеснявате. Има далеч по-прости начини предприемачите да печелят пари, отколкото да създават изцяло нови марки и марки за камиони, както и фабрики. Има ли още един Хенри Форд или Елон Мъск на хоризонта? може би не. Не са достатъчно пари в него.

Съгласни ли сте с Майк? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *