„Британските марки изостават в състезанието за достъпна, желана електрическа кола“

, това е, край на 1 кръг; Електрическите превозни средства току-що са преминали през първото си пълно, правилно, революционно десетилетие в продажба на все още допълнителна публика. Позитивите от 2010-2020? Най-съвременните EV технологии, напредък и изненади са феноменални; Много чисто-електрически автомобили станаха по-забавни за шофиране, отколкото техните колеги с изгаряне; Вдъхновеното от EV-вдъхновено намаляване на замърсяването на въздуха и шума помогна на планетата и нейните народи, особено тези в градските райони.
Реклама – Статията продължава по -долу

Негативи? Твърде много цени на дребно за чисто електрически остават прекомерно високи; Заявените данни за пробег/обхват, публикувани от свръх оптимистични производители, са разочарование; И трябва да признаем, че недостатъчната инфраструктура за зареждане на Обединеното кралство трябва да плаши някои потенциални купувачи на EV.

Автомобилно производство на Обединеното кралство: Данните за януари достигнаха 13 години ниска

Друг колосален проблем за автомобилната индустрия, който все още е нов за този ev lark, е да намерите правилния баланс; Сладкото място, което обхваща важни изисквания на потребителите. Те включват (по азбучен ред): достъпност на превозни средства/застраховка; желание/изображение; нива на бордова технология/ мощност; обхват; размер и вид превозно средство.
С автомобилите с вътрешно горене, беше сравнително лесно да постигнете правилния баланс, да се даде на клиента точно това, което той или тя иска, и на подходящи цени. Volkswagen е майстор на това изкуство от 70 -те до 2010 г., благодарение на автомобила си за хората, голфа. В бензиновия или дизеловия облицовка цените бяха разумни (от £ 20k-ish в днешните пари), дизайнът се подценява, с разумни спецификации, мощност и пространство за обитателите, всички сигурно обвити в класен хечбек тяло.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *