10 Най -добри превозни средства на автомобилното изложение в Детройт 2014

автомобилното изложение в Детройт за 2014 г. хвърли няколко страхотни нови превозни средства, както и идеи, но кои от тях са най -добрите? Това са нашите десет автомобили на NAIAS Star в обратен ред.
Съгласни ли сте с нашия списък? Кажете ни вашите топ 10 автомобилни автомобили в Детройт в секцията за коментари по -долу …
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Детройт автомобилно изложение 2014: Обръщение • 10 автомобилни изложения в Детройт, които желаем, че сме имали във Великобритания
Детройт автомобилно изложение 2014: Топ десет най -добри автомобила
10 -Infiniti Q50 Eau Rouge
Infiniti заема 10 -то място в нашия списък, а не за Q50, който се опитва да съперничи на харесванията на серията BMW 3, но досега има безразлична реакция. Вместо това, концепцията му Q50 Eau Rouge, превозно средство, което се очаква да разбуни удоволствие в марката пред дизайнерски натиск, който включва пет нови превозни средства, които се показват през следващите четири години.
Самият Eau Rouge е предимно стилизиране на упражнение с някои вкусни добавки за тяло, които оживяват иначе безинтересния дизайн Q50. Той има за цел да се развие при връзката на Infiniti с отбора за спечелване на световното първенство на F1, Red Bull Racing. Без съмнение, ако Eau Rouge го направи в производство, директорът на Infiniti, Sebastian Vettel, ще има ръка как точно се движи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *