Новият Facelifted Mercedes-Maybach GLS, уловен на Cam

Mercedes, подготвя актуализация на своя SUV на GLS на GLS на върха на обхвата, както разкриват тези шпионски снимки. Дизайнът, който нашите шпионски професионални фотографи са идентифицирали, е ултра-луксозната версия на Maybach, която ще върви главата до главата с Bentley Bentayga, както и Rolls Royce Cullinan. Facelift ще донесе ощипвания за стилизиране, както и ъпгрейд на инфотейнмънт, за да поддържа GLS конкурентоспособно със своите съперници.
Реклама – Постът продължава по -долу

На фронта на стила модификациите ще бъдат минимални. Предният край на превозното средство изглежда непроменен, както и останките на хромирането на Maybach от хромирана облицовка. Сигурността на тялото на предната броня е завършена в Chrome, както и съвместимото заедно за долната решетка, както и за заобикалянето на решетката.

Нов 2021 Mercedes-Maybach S-Class в продажба сега от £ 162 390

Огромната, специфична за радиаторната решетка на Maybach също се запазва с набор от тънки вертикални пръти в местоположението на хоризонталните на основния автомобил. Решетката е обградена от чифт многоетажни LED фарове от точно същия стил като настоящия автомобил.
Този пример за предварителна продукция е снабден с 22-инчови алуминиеви джанти, заедно с хромирана облицовка на первазите, както и със странични прозорци. Значката на Maybach D-Pillar липсва от този тестов модел, но вероятно ще бъде използвана за завършени производствени модели.
Единствената смислена модификация на стила ще бъде отзад, както и на превозното средство, което шпионирахме, използва тежък камуфлаж над задните си светлини, както и за задната врата, което предполага, че превозното средство с фейслифтинг може да получи нов набор от задни светлини. На друго място има гланцов черен долен броня с хромирана сигурност на тялото, както и тънък акцент на хромирана облицовка, всички от които се показват изходящият Maybach.
6

Вътре, съставът на GLS ще бъде приведен в съответствие с най-актуалните модели на Mercedes, представяйки нов волан с двоен стил на говорене, подобен на този, използван в салон от висок клас S-Class.
Информационната система също ще бъде надстроена до най-актуалната настройка на MBUX на Mercedes. Малко вероятно е новият портретен ориентиран сензорен екран, който дебютира в S-Class, да направи своя метод на SUV, но новият GLS може да получи настоящия гласов асистент „Hey Mercedes“, както и надграден изчислителен хардуер. Нов стереоскопичен 3D инструментален панел, използван в S-класа, обаче може да бъде на картите.
Под кожата новият Maybach GLS вероятно ще бъде снабден с точно същия 4,0-литров AMG-построен двустранно V8 двигател, с 48-волтова помощна помощ. Понастоящем това създава 549 ​​к.с., както и здравословен 730 nm въртящ момент, но с много място за глава в изхода на двигателя в тази спецификация, Facelifted Maybach GLS може да получи усилване на мощността за много по -неусложнен круиз, както и подобрена работа.

Вижте нашия списък на най-добрите превозни средства от висок клас, които да стигнете до тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *