Uncategorized

Пътната карта за тест за катастрофата на Euro NCAP за възнаграждение на автономните технологии

планове за възнаграждение на автоматизираната технология за управление на спешни случаи и мониторинг на поведението на водача в бъдещите тестове за безопасност на Euro NCAP са в основата на новите мерки Организацията за безопасност се разгръща в новия си път за 2025 г. Карта ‘.
Евро NCAP отбелязва своята 20 -годишнина тази година и организацията казва, че постоянно развиващите се протоколи за тестове са играли ключова роля за спестяване на приблизително 76 000 живота, тъй като производителите отговарят на изискванията на клиентите за най -добрата технология за безопасност.
Реклама – Статията продължава по -долу

Новата пътна карта Euro NCAP определя стратегически цели за 2020 до 2025 г. За първи път тестерите ще разгледат ползите за безопасността на автономните технологии за аварийно управление (AES), които могат да поемат контрол, за да насочат вашия автомобил около предстояща катастрофа. Основните хардуерни компоненти вече са монтирани на много автомобили с технология за самостоятелно паркиране, а експертите по евро NCAP смятат, че AES ще бъде значителна стъпка към напълно автономните-или самоуправляващите се автомобили на бъдещето. Предоставянето на автономно аварийно спиране (AEB) вече е възнаградено от Euro NCAP в настоящия си режим на изпитване, но пътната карта включва и планове за разработване на по-информативни „сценарии, базирани на AEB, за да позволят на потребителите да вземат по-добри решения за това кои системи работят най-добре В по -широк спектър от условия.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *