Uncategorized

Nissan Concept 2020 Vision GT In The Metal at Goodwood 2014

Nissan официално разкри концепцията 2020 Vision Gran Turismo, 2+2 виртуален суперкар, разработен изключително за състезателната игра на Gran Turismo 6. Кавърите излязоха от версията на реалния живот на този виртуален автомобил на фестивала на скоростта на Goodwood.
Достъпно за изтегляне от юли, версията в играта разполага с усъвършенствано аеродинамично тяло и намеква за „как може да изглежда високоефективна Nissan в бъдеще“.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Това е така, защото като започна като дизайнерско проучване за екип от млади дизайнери от лондонската база на Nissan Design Europe, проектът скоро привлече по -голямото внимание на японския производител.
• Фестивал на скоростта на Goodwood 2014
Това доведе до принос от модерен инженерен екип в Техническия център на Nissan в Япония и, ако се вярват на слуховете, темата за радикалния стил може да бъде първият ни съвет към следващото поколение GT-R Supercar, който трябва да се появи през 2017 г.
Вече е ясно, че няколко отличителни белези на GT-R присъстват и са правилни. Това включва големия купе с две врати купе, тънка стъклена къща и тесни вертикални фарове.
Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo включва също драматичен преден край, с предни въздушни всмукателни средства, които биха могли да погълнат друго автомобилно цяло и дълъг капак, който се потопи към нискометната решетка.
Придвижвайки се още повече назад, ъгловите арки на колелата се нарязват на изваяните флангове, докато отзад има отличителен спойлер и огромен дифузьор.
Този стайлинг очевидно пренася разработеното от състезания управление на въздушния поток в пътна автомобилна среда, само една от различните такива технологии, които са преминали.
Инженерите в Япония направиха това с оглед да гарантират, че виртуалният автомобил се представя възможно най -реалистично и казано, се опита да предизвика аспекти на предишните модели на изпълнение на марката, „но ги представя по футуристичен начин“.
Ако тази концепция наистина предлага надникване в бъдещия дизайн на Nissan, не бива да чакаме твърде дълго, за да разберем. Различни фирмени изпълнители вече потвърдиха, че нов GT-R е в процес на разработка и източници, близки до Nissan, разкриха, че ще използва хибридна мощност.
PowerTrain вероятно ще бъде разработване на съществуващата 3,8-литров двоен турбо V6 с електрическа система за увеличение на KERS в стил F1, разработена съвместно с Williams F1 като част от сътрудничеството за автомобилно инженерно инженерство, подписано миналото лято.

Ако ви харесва външният вид на Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo, защо да не разгледате нашия списък с най -добрите автомобили, които някога са участвали в серията Gran Turismo?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *