Нашествието на мега-люка

Връщането на Ford Focus RS е огромна новина, както и с слухове 350bhp двигател от Ford Mustang под капака, това е един от многото интересни нови мега-люка или на върху продажба вече или дължима през следващите няколко години.
Въпреки че Ford Focus RS със сигурност е гореща пропозиция, на хоризонта има редица други мега люкове – нито един от които не се очаква по -горещо от следващия тип Honda Civic R. Honda няма силата на фокуса Rs или няколко от другите превозни средства, очертани тук, но има невероятно наследство, както и – съдейки по идеята (на снимката) – някои сериозно чуждестранни погледи.
Реклама – Статията продължава по -долу

Много от тези горещи люкове отиват задвижване на четирите колела в търсенето на по-бързи 0-62mph пъти, докато други-като Type R-са насочени към рекорда на Nurburgring на предните колела. Седалката Leon Cupra в момента държи това, но Renault подобрява своите меганови Rs в оферта за възстановяване на заглавието, както и Honda работи, за да гарантира, че следващият тип R е безспорният крал на предните колела до момента на въвеждането си през следващата година – До Focus RS се появи така или иначе.
Honda Civic тип R
ДЪЛЖЕНИЕ: средата на 2015 г. | Цена: 30 000 британски лири (EST) | 0-62mph: 5.5 секунди (EST) | Мощност: 300bhp (EST)
Civic Type R се връща, но той ще бъде доста различен от всеки тип от своите предшественици. Най-голямата новина е, че крещящият естествено аспириран I-VTEC двигател е готов да бъде заменен от ново 2,0-литров турбо.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *