Скандал с правителствени автомобили и камиони, използвани за доставка на документи, както и нищо друго

правителствените министри използват услуга за автомобили и надписи за доставка на документи в празни автомобили.
Повече от 500 пътувания са записани, където червените кутии на министрите са били транспортирани сами през 2012/13 г., според данни, публикувани от Министерството за доставка (DFT).
Всеки правителствен отдел има разпределен автомобил с басейн, но когато те не са безплатни, министрите могат да използват допълнителното съоръжение.
Реклама – Постът продължава по -долу

Кутиите, състоящи се от решаващи документи, се нахвърлят в колите, въпреки получаването на достъп до безопасна услуга за кралска поща.
• Най -малко скъпи автомобили и камиони за осигуряване
Заместник -свещеникът на Prime Nick Clegg беше най -добрият индивид на флота, изпращайки червената си кутия само на 52 пътувания през програмата на годината.
Членовете на DFT използваха системата на 25 пъти. Както и парламентарният секретар на уточняване за транспорт, Стивън Хамънд беше виновен за 19 от тези пътувания. Общо 396 пътувания са направени от автомобилите и камионите, транспортиращи само червени кутии.
DFT заяви, че броят на официалните автомобили и камиони е бил сведен до минимум от 136 до 85, като се има предвид, че юни 2011 г., както и услугата за допълване, е „жизненоважен“ метод за министрите да доставят поверителни документи за спешни срещи навреме.
Министрите са в състояние да изберат точно как да доставят червените си кутии, както и документи, като някои не искат да ги заведат на вечерни събития, както и така да ги изпратят в къщи отделно в автомобилите за допълване.
Най -лошите нарушители 2012/13
Министерски брой на „Празни автомобилни“ пътувания
Nick Clegg52
Уилям Хаг41
Sajid Javid32
Баронес Ханам24
Майкъл Гоуве23

• Най -малко скъпи автомобили и камиони за застраховане • Детеройт автомобилно изложение 2014: Специални видеоклипове

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *