„BMW схвана изкуството да провокира реакция“

, Оскар Уайлд излезе със старата поговорка: „Има само едно нещо по -лошо от това, за което се говори, както и за това не се говори“ . Трябва да си представите, че екипът в стил BMW го оценява силно през последните седмици – първо, след дебюта на съмнителната 4 серия, както и сега с излагането на новия флагмански EV на компанията, IX.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

4 серията Coupé на Coupé разцепи мнението, но фурорът в социалната мрежа за стилизирането на изцяло електрическия SUV предполага, че BMW на изключително най-малкото е схванал изкуството да провокира реакция с новите си творения.

Нов 2022 Nissan Qashqai E-Power Hybrid се присъединява

Появи настрана, IX изглежда техническа сила на пътуване на хартия, с нива на изчислителна мощност, преди това невиждани на BMW, батерия със 100kWh-плюс, която обещава много повече от 370 мили, както и цели 200kW бързо зареждане За да го попълните в двойно бързо време.
Новините тази седмица също включват успокоение за тези, които не искат превозните си средства да изглеждат като нещо от Battlestar Galactica. Той е достъпен във формата на следващия Nissan Qashqai, визуализиран в „официални“ шпионски снимки, както и съблечен гол на маскировката си в нашите специални изображения.
Въпреки че IX е доказателство за гъвкавостта, която може да донесе етикет на разходите на север от 100 000 британски лири, Qashqai трябва да предоставя подобрения на клиенти, използвани за плащането на по -малко от 300 паунда на месец за автомобила си. Въз основа на разпадането на неговите характеристики изглежда обещаващо. Има нова платформа, разработена, за да предложи по-голям комфорт, както и докато дизелът си отиде, смесица от мек хибрид, както и новият хибрид E-Power трябва да бъде евтин, достатъчен, за да ни подтикне безброй по пътя към електрификацията ( без изискването за гнездо на щепсела).
Сякаш всичко това не беше достатъчно, Qashqai ще продължи да се развива във Великобритания. И така, докато IX е поглед в бъдещето на кървенето, новият Qashqai е изключително истинско предложение. както и съществено в това.
В какво вярвате на новия BMW IX? Нека разберем в секцията за коментари …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *