Новият 2018 Facelifted Honda Jazz в продажба от £ 14,115

Honda обяви ценообразуване и спецификации за актуализирания си шахт за 2018 г. за 2018 година, като цените започват от £ 14,115.
Тази основна цена ви получава оценката на входното ниво, оборудвана със същия 101 к.с. 1,3-литров четирицилиндров бензинов двигател като миналогодишен модел. Климатикът, круизният контрол и автоматичните светлини са оборудвани като стандарт. SE тапицерията може да бъде определена за 15 615 британски лири и разполага с 15-инчови алуминиеви джанти, отопляеми огледала на вратите и сензори за паркиране на предни и задни превозни средства.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добрите супермини в продажба
Начело на конвенционалния джаз диапазон от £ 17,115 е нивото на тапицерия. Той разполага с интелигентен вход, климатичен контрол и камера за заден ход, заедно с 16-инчови сплави, предни фарове за мъгла и LED фарове.
13
За нашата adsclose тази реклама

Освен това, освеженият джаз с нов спортен модел, започвайки от £ 17,155. Премия от 40 паунда над Jazz Ex, Jazz Sport се основава на SE Trim, но се възползва от нов 1,5-литров четирицилиндров бензинов двигател, произвеждащ 128bhp. Honda все още не е разкрила никакви данни за производителността, но ще бъде свързана с шестстепенна ръчна скоростна кутия като стандарт, с CVT автоматичен в списъка с опции. С последната монтирана, тя връща 52,3mpg комбинирани и излъчва 124 g/km CO2.
Jazz Sport получава преден сплитер и заден дифузьор, завършен с червени акценти, вдъхновени от Civic тип R, предни фарове за мъгла, нови странични поли, спойлер на капака на люка и гланц черни 16-инчови лети джанти. Светодиодни фарове също се хвърлят.
Вътре в джаз спорта получава ясно изразени оранжеви ивици с детайли на седалките, контрастиращи оранжеви шевове, изпъстрени около кабината, плюс кожен подрязан волан и копче за предавка.
Харесвате ли външния вид на актуализирания Honda Jazz? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *