Новият Alfa Romeo 6C ще го насочи към свалянето на F-Type

, който сте се натрапвали след 4C-Fibre с въглерод и мечтае за 8C Supercar, сега се подгответе да искате още един Alfa толкова много, че боли. Възобновяващата се италианска марка работи върху ново купе с предно задвижване на задните колела, нагласено да се нарече Alfa Romeo 6C.
Отговорът на Alfa на Jaguar F -Type и Porsche 911 ще се основава на концепцията Maserati Alfieri – показана на автомобилното изложение в Женева и вече потвърдено за производство през 2016 г. Според нашия източник, 6C ще последва през 2017 г. и нашите ексклузивни изображения показват през 2016 г. Как дизайнерите на ALFA планират да съблазнят клиентите.
Реклама – Постът продължава по -долу

Страничното стъкло във формата на мускулести и капчици ще бъдат споделени с Alfieri, но 6c се отличава със своя остри от бръснач предния край. Комбинирайки стандартна решетка с форма на щит с стройни LED фарове, това ще бъде най-агресивната интерпретация на новото семейство на Alfa. Отзад изпускателните ауспуси и опашките, поставени в самите външни ръбове, подчертават ширината на 6C.
Под кожата 6C няма да се основава на същата платформа като 3-те сериен-сериен салон Giulia (предстои в края на 2015 г.) и средните и големите SUV (дължими съответно през 2016 и 2017 г.). Вместо това ще използва основите на Алфиери – съкратена версия на Maserati Ghibli.
ALFA 6C, за да получите 3,0-литров Twin-Turbo V6 от Ghibli
Той все пак трябва да достави вълнуващо устройство, като с високо настроена версия на 3,0-литровия Twin-Turbo V6 на Ghibli под капака (оттук и името 6C). Вече знаем, че този двигател ще произвежда между 480 к.с. до 520 к.с. в Giulia Quadrifoglio Verde и тук можем да очакваме подобна продукция, като го натискаме близо до Jaguar F-Type Coupe V8 R и Porsche 911 Turbo територия.
Не очаквайте обаче 6C да бъде изграден в значителни числа на намалена цена. Както при 4C и 8C, ограничени до 3,500 и 500 единици съответно за купето и същото за версиите на конвертируемите, 6C е строго „специален“ модел с производство, зададен да бъде ограничен само до няколко хиляди. 6C запълва празнина в обхвата, оставена от паяка на базата на Mazda MX-5, което трябва да бъде построен в Япония и да пристигне в шоурумите през 2015 г., сега ще бъде преработен и презастроен като фиат.

Прочетете за новия Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Supersaloon, който ще се насочи към BMW M3.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *