Нова 2018 Mercedes A-Class: Пълно ценообразуване, спецификации, както и подробности

, изцяло новият Mercedes A-Class ще бъде на цена от 25 800 британски лири, потвърди немската марка, като хечбекът направи публичния си дебют на The Женева автомобилно изложение. В продажба сега, първите клиенти на Обединеното кралство ще вземат пратка през май, като разнообразието в началото надхвърля £ 30 240.
Проектиран като съперник на серията Audi A3, BMW 1, както и Volkswagen Golf, Mercedes заявява, че A-Class 2018 е „нова интерпретация“ на съществуващия дизайн, както и първия ни поглед към новото превозно средство в метала потвърждава своето фино развитие от изходящия модел.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите хечбеци в продажба в момента
Първоначално купувачите ще имат опцията между един дизел, както и два бензинови двигателя. 1,5-литровият дизел от 116 к.с. Mercedes декларира, че може да удари 0-62mph за 10,5 секунди. Двата избора на бензин включват 1,4-литров турбо 161 к.с.
55

Ще се предлагат и три нива на тапицерия на купувачите: SE, Sport, както и AMG. Основният комплект в целия състав включва алуминиеви джанти, DAB радио, кожа, както и материална тапицерия, активна помощ за поддържане на лентата, начална функция на клавиш, както и климатик.
New Mercedes A-Class: Интериорният стил, както и технологията
Ако искате революция, а не еволюция, тогава погледнете вътре. Основният стил (който беше видян за първи път миналата година) разполага с двойка свободно стоящи панели с инструменти, както и въздушни отвори в турбинен стил, с атмосферно осветление, използвано за подчертаване на отделните участъци на таблото за управление.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *