Нов 2020 Renault Clio: Цени, спецификации и мощност

Renault от пето поколение Clio Hatchback печели електрическо подобряване благодарение на пускането на хибриден силов двигател. Моделът на Е-Тех седи в горната част на обхвата по отношение на мощността и ефективността, като обещанието за покриване на градските дискове използва електрическа енергия за приблизително 80 процента от времето.
Реклама – Постът продължава по -долу

Цените за диапазона на Clio като цяло старт от 15 895 британски лири, за автомобил, който в Automobile Express New Automobile Awards 2020, подаде предвид нашата награда „Supermini of the Year“, побеждавайки конкуренцията от харесванията на Ford Fiesta, Toyota Yaris и Volkswagen Polo за своята забележителна практичност, технология и усъвършенстване.

Топ 10 най -добри супермини за получаване на 2022 г.

Линията на Renault Clio е базирана около четири нива на Trim-Play, емблематични, S Edition и R.S. Линия. Моделите за игра на входно ниво са конвенционални с 16-инчови стоманени джанти, LED фарове, климатик, круиз контрол, DAB радио и електрически предни прозорци.
Има и много конвенционално оборудване за безопасност, като предупреждение за заминаване на лентата, асистенция за поддържане на лентата, автономно спиране на аварийното спиране и разпознаването на знака за движение. Купувачите също получават шест въздушни възглавници като конвенционални и ограничител на скоростта.
Емблематичните модели са на цена от £ 16,895 и се възползват от 16-инчови алуминиеви джанти, много по-силно тонирани задни прозорци, без ключове и сензори за паркиране на задните превозни средства. Има и допълнителна хромирана облицовка за кабината, заедно с кожен волан и седем-инчов сензорен екран с Apple Carplay и Android Auto.
44

Изданието Clio S започва от £ 18 595. Той се основава на спецификацията на известния модел с по-големи диамантени, изрязани 17-цолови алуминиеви джанти, автоматични чистачки, сензори за паркиране на предни превозни средства и камера за обратно виждане. Интериорните технологии също се подобряват със седем-инчов цифров инструмент за инструмент, 9,3-инчова система за развлечение и подобрена стерео система.
Реклама – Постът продължава по -долу

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *