„Трябва да можете да получите превозно средство във всякакъв вид метод, който искате“

, който говорихме преди точно как Volvo в крайна сметка е необичаен технологичен лидер, както и изглежда нежелателно да осигурите това мантия. Сега Volvo предостави много повече подробности за това как точно планира да премине изцяло електрически с ново разнообразие от превозни средства от 2030 г.
Но това е допълнителна новина, която ще накара дилърите на Volvo да надраскат главите си: Volvo заяви, че ще можете да получите само електрическите си превозни средства онлайн. Целта е да го направим основен, както и прозрачен с ценообразуване без хагле-както и никакво изискване да отидете при дилър.

Вътре в старт на автомобила Covid

Разбира се, много дилъри на Volvo са инвестирали много в марката, както и са изпълнили изключителна задача да поддържат продажбите на живот, докато шоурумите са затворени. Така че не е изненада, че Volvo заявява, че дилърите все още имат функция да играят. „Те ще продължат да бъдат отговорни за редица решаващи услуги“, заявява Volvo. Това е изключително тип от него.
Реклама – Постът продължава по -долу

Четейки между редовете, това показва, че ако наистина искате да получите Volvo в регионалния си шоурум, можете да направите, но ще трябва да влезете в уеб сайта на Volvo, за да направите офертата, докато сте там. Както и ако искате да направите тестово шофиране от къщата, както и да предоставите вашето превозно средство на вашата къща, това ще бъде вашият регионален дилър на Volvo, който прави краката.
Volvo обгръща това ново усилие под идентифицирането на „Care by Volvo“-по-рано използвано за скъпо изглеждащата услуга за членство на марката. Очевидно вашето изцяло електрическо Volvo ще включва пакет, който включва обслужване, гаранция, пътна помощ, както и потенциално застрахователно покритие, както и опции за зареждане на дома. Дали ще можете да премахнете това остава, за да се види.
Citroen също се опитва да убеди много повече клиенти да влязат в интернет, като използват клиентите петгодишни гаранции, ако се сдобият с цифрово (въпреки че ми казаха, че някои дилъри ще предлагат точно същото покритие). Тези усилия са страхотни, но да се надяваме, че това не елиминира опцията от пътуването за купуване на автомобили. Трябва да успеете да получите превозно средство точно така, както искате – както и ако това показва проверка на вашия приятелски регионален дилър, така да бъде.
Вижте текущото ограничение на коронавирус на автомобилния пазар тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *