Италия е най -лошата страна, която да шофира, държавните британски автомобилисти

британците са поставили Италия като най -лошата страна, която се движи поради комбинацията си от опасна пътна мрежа, както и на бързи шофьори, според ново проучване.
Миксът на италианците от Twisty Cliff Top Roads, както и натоварените градски центрове, както и техните измислици зад колелото Strike Fear в автомобилистите във Великобритания повече от всеки тип друга нация.
Реклама – Статията продължава по -долу

Изследователско проучване на 2000 шофьори, които са се опитали да се ориентират по пътищата на чужди страни, откри, че страната с форма на обувка е най-лошата за британските автомобилисти от хаотични шофьори, натоварени градски центрове, както и лоши пътища.
Според проучването на Carrentals.co.uk, италианците са най -виновни за избягване на лентата, необяснимо прикриване, както и скорост. Въпреки страховете на британците от Италия, проучването разкрива повече хора наистина са имали злополуки в Испания. Междувременно шофирането в Германия се мисли за най -сигурното.
„Шофиране от грешната страна на пътя“ Огромна загриженост за британците в чужбина
Един проблем, който е изправен пред всички шофьори, независимо от страната, както и на редиците, тъй като основната грижа за британците в чужбина е шофирането на грешната страна на пътя. Различните правила, както и необичайните индикации за път също се отнасят до шофьорите.
Carrentals.co.uk заяви, че един от седем британци е включен в автомобили и злополука в чужбина – независимо дали това е в Европа, САЩ или Китай – както и още 15 на сто са имали близо пропуски по световни пътища.
Подобен брой бяха изтеглени от властите, докато в чужбина с една четвърт от тях за шофиране на питиета. Въпреки това, един на шест стигна, доколкото заяви, че все още не разбират защо са изтеглени.
Гарет Робинсън, управляващ директор на Carrentals.co.uk, каза: „Шофирането в чужбина може да бъде стресиращо, особено ако не имате опит в това. Повечето страни, дори и тези в Европа, ще имат различни пътни маркировки, терен, индикации, както и законодателство да обмисли.
„Много автомобилисти тръгват на празниците си, просто вярват, че това е ситуация на скачане в колите и камиона, както и шофирането от„ грешната “страна на пътя, но има много повече неща за разглеждане.
Имали ли сте някакъв вид близки телефонни обаждания или лош опит, докато шофирате в чужбина? Вярвате ли, че чуждестранните шофьори са много по -добри от тези във Великобритания? Кажете ни в секцията за коментари по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *