Uncategorized

Новите продажби на автомобили почиват два милиона марки

Още едно увеличение на новите продажби на автомобили в Обединеното кралство през ноември е взело общо през 2013 г. през последните два милиона.
Изключителният месец, в който бяха регистрирани 159 581 автомобила, беше най-добрият, тъй като 2004 г. и представляваше седем процента на година на година.
Продължаващите добри резултати предполагат, че новите продажби на автомобили за тази година са достигнали 2,1 милиона, вече много повече от всички регистрации за 2012 г.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Обществото на производителите и търговците на двигатели (SMMT) определи нова годишна прогноза от 2,25 милиона през октомври и индустрията е на курс да го посрещне.
Майк Хоуз, изпълнителен директор на SMMT, заяви, че цифрите са “огромен успех”.
„Тъй като икономиката на Обединеното кралство изглежда все по -позитивна, можем да очакваме силно основно търсене на новите автомобили да продължат през 2014 г., като обемите ще съвпадат или надминат тези, които се виждат тази година“, добави той.
Ford Fiesta и Ford Focus бяха най -популярните покупки за пореден път, докато частните продажби бяха много повече от 7000 от ноември 2012 г.
Продажбите на бизнес и автопарки останаха стабилни.
Други популярни нови автомобили за ноември включваха Vauxhall Corsa, Astra и Insignia, докато Nissan Qashqai също показа силни продажби.
Продажбата на електрически автомобили продължава да се подобрява, докато алтернативно изхранваните автомобили представляват 1,4 на сто от пазара на нови автомобили през 2013 г.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *