Uncategorized

Токио автомобилно изложение 2017: Обръщане на новини, излага, както и снимки

на автомобилното изложение в Токио за 2017 г., изтеглено в големи производители на превозни средства от целия свят до японската столица, като всяка марка допринася за огромния масив от нови превозни средства на трибуните. Въпреки че имаше няколко нови производствени превозни средства, които трябва да се видят, въображаемите идеи бяха разговорите за шоуто, тъй като производителите гледаха напред към бъдещето на индустрията на превозните средства.
Реклама – Статията продължава по -долу

Отдаден екип за автоматично разкриване работи неуморно, за да ви донесе всички най -нови новини от Токио, както се случи. С експлозия на новини в първия ден на пресата, както и още повече лъжички на втория медиен ден, ще откриете всички най-важни истории в нашия кръг по-долу.
Вратите скоро ще са на разположение на широката публика от 27 октомври, за да се затворят за пореден път на 5 ноември.
• Най -добрите нови превозни средства за 2018 г.
Както се очакваше, това бяха японските марки в Токио, като присъстваха и агенти от европейския пазар. BMW, Mercedes, както и Audi, всички се чипираха, но като едва се възстановиха от септемврийското автомобилно изложение във Франкфурт, това бяха местните марки, които пускаха най -големите дисплеи.
Suzuki грабна заглавия, като разкри различни компактни идеи, които да се свържат със 100-годишнината на марката през 2020 г. Subaru също стимулира процента на интерес с концепцията си за изпълнение на Viziv, както и Mazda изложи следващия етап от идеята за RX-Vision, която дебютира на автомобилното изложение в Токио през 2015 г.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *