Uncategorized

Поразителната нова идея за единична местна идея Nissan Ariya разкри

Nissan предостави на своите инженери възможността да пуснат косата си с поразителна идея за ново състезателно превозно средство, разкрита в Япония, която, вярвате или не, споделя същата платформа като чистата -електрически ария SUV.
Нарича се Nissan Ariya Concept Concept, както и е разработена, за да покаже точно колко лесно платформата на SUV може да се поддава на приложения за производителност.

Nissan разкрива четири нови идеи за визуализация на електрификация

Nissan не е проверил никакъв вид спецификации за ефективност за концепцията, освен истината, че използва основите на CMF-EV на марката, както и E-4 или задвижване на четирите колела, двойно-моторно електрическо силово устройство. Въпреки това, тъй като това е концепция за състезателно превозно средство, очакваме Nissan да е използвал най -мощната версия на силовия агрегат на Ariya, който създава 389 к.с., както и 600 nm въртящ момент.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

В основния SUV Ariya това е достатъчно за време от 0–62mph от 5,1 секунди. Очакваме, че времето ще се потопи добре в сорта с четири секунди за тази концепция, въпреки че много от каросерията му са направени от леки въглеродни влакна.
Идеята също не изисква да се теглете около големите количества устройства за сигурност, както и иновациите, необходими в основния автомобил Ariya Road, който хвърля няколко много повече килограма. Nissan може също да е избрал батерията на батерията на 65kWh, а не системата на 90kWh на Ariya на Ariya, а не системата на 90kWh на водещия модел, за да спести малко повече тегло.
8

Хуан Мануел Хойос, световен мениджър по реклама на Nissan, каза: „В Nissan се опитваме да направим това, което другите нямат. С тази идея искаме да покажем високоефективната перспектива на агрегацията на Ария в пакет, вдъхновен от моторни спортове Ефективен EV език за изпълнение. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *