Ново 2021 Cupra Leon Estate в продажба сега на цена от £ 38,475

Това е новото имение Cupra Leon. Това е по -практична (и по -мощна) версия на горещия хечбек на стилната испанска марка, която се предлага да поръча сега, на цена от £ 38 475.
За разлика от Hatchback Cupra Leon, който споделя своите 296 к.с. задвижване на предните колела с Volkswagen Golf GTI Clubsport, това ново имение използва 2.0 TSI двигателя, както и задвижването на четирите колела от екипировката на Volkswagen R.

Най -добрите автомобили и камиони за бързи имоти 2020

2,0-литровият трицилиндров бензинов двигател с турбокомпресор е малко по-малко мощен в Cupra, отколкото в голфа, но все пак има достатъчно мърморене, за да задвижва горещия имот на Леон от 0-62mph за 4,9 секунди, преди да стигне до цифрово върха скорост от 155mph.
Реклама – Статията продължава по -долу

Cupra също така посочва, че имението Leon ще върне до 34,4mpg на интегрирания цикъл на WLTP, като емисиите на CO2 до 186 g/km.
Купувачите имат своя избор от две нива на тапицерия. По-икономичният Cupra Leon Estate VZ2 е често срещан с 19-инчови алуминиеви джанти, LED фарове, гланцови черни покривни релси, адаптивни амортисьори, четворно изпускателна система, както и точно същата агресивна набор от тялото като хечбека.
Вътре има волан с плоско дъно, седалки за контейнери, тризонов климатичен контрол, система за вътрешна осветеност на околната среда, както и парчетата от медна марка на компанията. Цифровият клъстер на инструмента също се предлага като стандарт, заедно с 10-инчова система за развлечение.
Има и много оборудване за сигурност, включително динамичен дисплей за индикации на пътя, помощ на високото лъч, прогнозен адаптивен круиз контрол, помощ на лентата, както и система за проследяване на сляпа зона, която дори може да предупреди пътниците да се приближават до уеб трафик, когато излязат от превозното средство .
Дизайнът на VZ3 е на цена от 40 555 британски лири, както и добавя набор от аеродинамични 19-инчови алуминиеви джанти, безжично зарядно устройство за смартфони, отопляеми предни седалки, кожена тапицерия, както и задвижвана задна врата.
Cupra също предлага няколко незадължителни екстри за имението Leon, като панорамна покрив, теглене, както и опция от седем облицовки за боя. VZ3 дизайните също могат да бъдат избрани с тапицерия на кожена седалка Petrol Blue Nappa.
Сега проверих всички най -нови новини за предстоящия Cupra, роден тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *