Uncategorized

Идеята на Hot BMW M8 Gran Coupe, изложена на автомобилното изложение в Женева

BMW високоефективният M8 Gran Coupe с четири врати беше запушалката на шоуто на марка на тазгодишното автомобилно изложение в Женева. С 8-те серийни производни, да се справи с каквото и да е от новия Mercedes-AMG GT с четири врати до Porsche Panamera.
Идеята на M8 Gran Coupe се казва, че е внимателен преглед на производственото превозно средство M8, което BMW ще изложи преди края на 2019 г. BMW също провери, че превозното средство, което предсказва, ще бъде вариант на обхвата на REBORN 8 серията. Указвайки, че също така ще има и „стандартно“ серия Gran Coupe.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -актуални новини: 2018 Geneva автомобилно изложение
Идеята обаче извежда визията на превозното средство до крайности, с външен вид, че Domagoj Dukec, вицепрезидент на Style в BMW M, обяснява като „създаден да разбърква нещата, да поляризира, както и да извади висок клас от комфорта си зона ”.
19
За нашата adsclose тази реклама

Предният край на купето M8 Gran е очевидно свързан с наскоро изложената 8 серия, но е много по-агресивен, както и разполага с чисти стилове да се подчертае долният център на тежестта.
Профилът на превозното средство е традиционно купе с четири врати, с дълги надвеси отпред, както и отзад, за да подпомогне „разтягането“ на профила. Покривът е изработен от пластмаса, подсилена с въглеродни влакна (CFRP)-точно същият лек материал, използван за панелите на I3 на BMW, както и I8 еко-вещици-в оферта, за да получите дори много повече от масата на купето на градовете като ниска възможно най -добре.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *