„Mercedes няма най-големия рекорд, когато се отнася до дълготрайните отношения“

, това беше бурна година за Астън Мартин, както и все още не е приключил. Изявлението от миналата седмица за допълнителни инвестиции, по-добри връзки с Mercedes-Benz, както и нов метод на продукта, имаха за цел да успокоят страховете сред акционерите на компанията, както и да вълнуват клиенти.
И така, защо се чувствам толкова неспокоен от всичко това? Върховните връзки с Mercedes-Benz може да изглеждат като чудесно нещо в сделката с него-никой, най-малкото от All Aston Martin, не може да го направи сам през 21 век-но не съм сигурен кое най-актуалното изявление Предоставя британския бизнес, както и над офертата, която беше ударена през 2013 г.

Aston Martin DBX срещу Bentley Bentayga

Тогава ставаше дума за двигатели, както и за „използването на специфични елементи на електрическа/електронна архитектура“ в замяна на пет процента от бизнеса. Сега това са „технологии от световна класа, включително дизайн на мощност (за конвенционална, хибридна, както и електрически превозни средства), както и за бъдещо ориентирана електрическа/електронна архитектура“, но в замяна на 20 на сто от компанията.
Реклама – Постът продължава по -долу

Разбира се, тази нова оферта за пореден път намалява разходите за научноизследователска и развойна дейност на Aston, но все пак това е индустриална връзка, която трябва да бъде платена. Новата оферта също има крайна дата: 2027. По това време предполагам, че още една оферта ще бъде поразена с може би друг, по -голям, парченце от пътя на Астън, който се насочва към Щутгарт.
Притесненията ми са двойни. Първо, има по -голямо влияние, което Merc ще има над бизнеса на Aston Martin. Освен че нека бъдем честни, Mercedes няма най-големия запис, когато се отнася до дълготрайните отношения. Chrysler, McLaren, Mitsubishi, както и Tesla All Spring to Mind.
Второ, когато се отнася до искрено разбирането на това, което прави Астън Мартин различен, както и изграждането на тази важна връзка със съществуващите, както и с бъдещите клиенти, тепърва ще виждаме всякакъв вид индикации за или от новия административен екип на председателя , Garments Tycoon, както и собственикът на екипа на F1 Лорънс Строл, както и новият му изпълнителен директор, бившият Guy Mercedes Tobias Moers. Феновете на Aston (включително нас), собствениците, бъдещите собственици, както и инвеститорите чакат.
За много повече новини, както и за оценки от Aston Martin щракнете тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *