„Citroen AMI е перфектното рентабилно превозно средство за кратки пътувания“

Ще знаете, че сме фенове на Citroen AMI – ние му предоставихме нашата награда за иновации тази година. Така че ние сме възхитени от новината, че Citroen е изслушал обществеността, както и ще я доведе до Обединеното кралство.
Домакинството на Фаулър имаше късмет достатъчно за онлайн с AMI за няколко седмици по -рано през годината, както и можем да видим как точно ще се оформи в живота на много хора като част от флота на домакинството им; Определено може с нас.

£ 6k Citroen AMI Electric City Vehicle получава екологична светлина за Обединеното кралство

Това се оказа видно с моите момчета близнаци за пътуване, както и за посещение на техните приятели. Детето ми го използва на местно ниво за работа. Дори моята 81-годишна свекърва го гледаше за пътувания до супермаркета. Не е перфектно обаче. Жена ми например предпочита малко по -луксозен, така че не беше за нея. Въпреки това за тези, които просто изискват рентабилно превозно средство, което не трябва да стига изключително далеч, смятам, че е перфектно.
Реклама – Статията продължава по -долу

Особено на цената. Ако Citroen наистина успее да го продаде във Великобритания за недалеч от еквивалентната си цена във Франция – започвайки от около 6000 паунда – това ще бъде фантастично. Мой приятел току -що е купил Honda E като регионален Runaround – фантастично превозно средство, което има зона за четири, обувка, както и някои елегантни технологии, както и ще отиде по -далеч от AMI. Това обаче струва много над четири пъти това, което прави Citroen.
Очевидно 12 000 души тук вече са регистрирали лихвата си в AMI. Сигурен съм, че Citroen не очаква всички те да се превърнат в клиенти, но това е блестящ пример за Citroen HQ, който слуша купувачи, както и в нейното отдел във Великобритания. Изпълнителният директор на марката Винсент Кобее призна, че работата, извършена от доктор на Обединеното кралство Евриг Дрюс, както и неговият екип го е убедил да доведе превозното средство във Великобритания. „Никога не сме го организирали за Обединеното кралство – каза ни Кобе,„ но Евриг каза: „Ще ви покажа, че мога да го предложа.“ Това е типът бизнес, който харесвам. “
Druce има завладяващи концепции за AMI. „Не можете да имате превозно средство, което е гениално, както и да го шофирате конвенционално“, каза той. „Бих искал да видя AMIS на уличните ъгли, където може да се окаже норма да не получавам Uber, но за да получите AMI.“ Няма съмнение, че други производители на превозни средства наблюдават толкова отблизо.

Търсите да купите електрическо превозно средство през 2021 г.? Това са най -добрите EVs в продажба днес …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *