Затрудването на трафика на икономическия климат 9 милиарда британски лири годишно

най -лошите задръжки в уеб трафика на Обединеното кралство са изложени в ново проучване, което откри разходите за опашки на икономическия климат 9 милиарда паунда годишно.
Изследване на анализаторите на уеб трафик Inrix показва, че автомобилистите срещат 1,35 милиона задръствания в уеб трафик във Великобритания през 2016 г., като отчитат над 3700 всеки ден. Прогнозните разходи се изчисляват в резултат на загубеното време, икономическия климат за гориво, както и замърсяването.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Лондон е най -лошият град на Европа за задръствания в уеб трафик
Най -лошото задръстване в уеб трафик се случи на 4 август на M5 в Сомърсет, след като два камиони се сблъскаха. 36-километровата опашка отне работниците 15 часа, за да се отстранят, както и беше оценена на разход 2,4 милиона паунда. Други огромни злополуки включват три отделни събития на M6 между ноември миналата година, както и април тази година. Всяко от събитията предизвика най -малко седем часа закъснения, като най -лошото се случва на кръстовище 32 на 13 декември, задействайки 10 часа прекъсване.
Твърди се, че правителството изисква магистрали компаниите да работят по-бързо, за да сведат до минимум закъсненията, предизвикани от злополуки по магистралите, както и A-Roads. Според писмо, наблюдавано от Times от Transfer Sciest Jesse Norman до Highways England, сега правителството призовава компаниите да мислят за използването на хлъзгавите пътища като контрафили, за да премахнат по -бързо уеб трафика, сред другите решения.
В писмото, спазвайки събитието на M3, Transfer Norman Norman заяви, че желае да „гарантира, че прекъсването на автомобилистите, както и кварталите, е сведено по време на събития като това“.
Той добави: „Специфична функция, показана в медиите, беше наличието на празни пътища за приплъзване, както и ще ми е интересно да разбера дали се замислите дали те могат да бъдат използвани като контрафлоу, за да отстъпите уеб трафика от магистралата.“
Highways England заяви, че е изчистил 85 на сто от магистралата, както и на A-Road събития в рамките на часа.
Кое е най -дългото сладко за уеб трафик, в което сте се задържали? Кажете ни в коментарите по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *