Новият 2022 Suzuki S-Cross, въведен с £ 24 999, идентифицира

SUVUKI S-Cross SUV от трето поколение Suzuki S-Cross. Той ще бъде на разположение за закупуване във Великобритания от януари 2022 г. на цена от 24 999 британски лири, което го поставя в същият балпарк като Nissan Qashqai.
Купувачите имат избор от две спецификации, наречени движение и ултра. Има много обичайно оборудване за сигурност, включително сензори за автомобилно паркиране отпред и задна част, иновация за автоматично паркиране и иновация за подпомагане на водача, като асистенция на лентата на лентата, разпознаване на подписване на трафик, проследяване на слепи и помощ на хълма.

Нов преглед на Suzuki S-Cross 2021

Новият дизайн на кабината на S-Cross е подобен на този на модела от предишно поколение, като най-голямата разлика е нова плаваща система за развлечение. Общите устройства за дизайна на движението включват отопляеми предни седалки, климатичен контрол с двойна зона, 4,2-инчов информационен екран за автомобилисти в центъра на габаритния клъстер и седем-инчов сензорен екран. Освен това има 17-инчови алуминиеви джанти, автоматични LED фарове, алуминиеви покривни релси и електрически сгъваеми огледала на вратите.
17

Вариантът на Ultra на върха на обхвата е на цена от 29 799 британски лири и получава набор от полирани 17-инчови алуминиеви джанти, движещ се панорамна люк, 360-градусова автоматична камера за паркиране, девет-инчова инфотейнмънт с вградена Sat-Nav и Кожена тапицерия.
Реклама – Постът продължава по -долу

И двете се захранват от актуализирана версия на 1,4-литровия четирицилиндров трицилиндров бензинов двигател, открит в Vitara, който създава 127bhp и 235nm въртящ момент. Suzuki заявява, че е достатъчно за време от 0–62mph от 9,5 секунди и максимална скорост от 118mph.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *