Uncategorized

Еднократният Alfa Romeo Mito от Маршал разкри

, ако някога сте похвалили Алфа Ромео, докато оплаквате липсата му на електрическа китара, Mito от Marshall Concept Automobile може да бъде отговорът на вашите нишови молитви.
Еднократното сътрудничество се основава на MITO за 2014 г. в отличителна гарнитура от среден клас-обикновено на цена от 15 550 британски лири-и е снабдена с поръчана глава на Marshall JVM 50 Watt, която управлява два 12-инчови 75-ватови високоговорители. Инсталирана в багажника и захранвана от специална система за батерии, тази система позволява на автомобилиста да спре и да свърже китара навсякъде-въпреки че изненадващо ще се отрази върху 270-литровия капацитет на седалката на конвенционалния автомобил.
Реклама – Постът продължава по -долу

Маркирайки специалния Alfa Romeo Out е отличителният златен панел на Маршал за решетката, капачките на огледалото на крилото и дръжките на вратите, както и облицовката на страничната врата, долната част на бронята и предната и задната светлина заобикаля.
На друго място, базираният в Bletchley Audio Gigantic добави подписа на основателя Джим Маршал над страничните индикатори, графичен хештег #LiveFormusic (фирменият лозунг) на задното предно стъкло и значки на Маршал на всеки заден стълб.
По-нататъшното установяване на MITO от музикалните връзки на Marshall е класическата клечка за микрофон Shure Sh55, която замества конвенционалната смяна и е гравирана с шестстепенното оформление.
На всичкото отгоре тапицерията на предната и задната седалка е направена от същите материали, използвани за усилватели на Маршал, включително плат на решетката и бели тръби, връзката, подчертана от централно монтираните лога на Маршал на всяка предна седалка.
Има и много повече бели тръбопроводи около централната конзола, както и допълнителни златни панели, които подробно описват на Alfa D.N.A селекционерски съраунд, циферблат за въздух-кон и климатичен контрол. В случай, че не беше достатъчно ясно, Маршал също направи своя отпечатък благодарение на маркови табели на протектора на вратите и-съвместно маркиран с подложки Alfa-Floor.
Мощността ще дойде от най-мощния дизел в диапазона на MITO, 120bhp 1.6 JDTM-2 двигателят, а Alfa също е монтирал 18-инчови сплави, малолетни капили, плюс алуминиеви спортни педали и хромирани изпускателни газове. InfotAnment се предлага под формата на 5-инчов сензорен екран UConnect, включващ Bluetooth, разпознаване на глас и USB/Aux входове.

Alfa Romeo Mito от Маршал ще дебютира официално на събитие само за покани в олимпийските студия в Лондон по-късно днес, преди да се насочи към поредица от автомобилни и музикални събития през останалата част от годината.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *