Uncategorized

Нова изцяло електрическа емоция на Fisker, изложена на CES

американският производител на EV Fisker разкри салонът за емоции на тазгодишното шоу за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас, с цел да се справи с дизайна на Tesla S.
Той ще изразходва 129 000 долара (95 000 британски лири) с организирано въведение през 2020 г., което го прави 6000 долара по -достъпни от Tesla Design S 100D. Все още е неопределено, ако клиентите на Обединеното кралство могат да закупят емоция, но за вътрешния пазар на Fisker клиентите могат да резервират такъв за 2000 долара.
Реклама – Постът продължава по -долу

Според калифорнийската марка емоцията създава 575kW (769 к.с.) благодарение на електрически двигател, захранващ всяко колело, докато също се твърди разнообразие от 400 мили. Това е много повече мощност, както и разнообразие от Tesla, но извън линията, че не е толкова бърз, че Fisker декларира, че 0-60mph е постижим за по-малко от три секунди. Tesla може да покрие точно същия спринт за 2,5 секунди.
24
За нашата adsclose тази реклама

Fisker също заявява, че емоцията може да добави „над 100 мили“ разнообразие за девет минути, използвайки технологията Ultracharger на автомобила, макар че не е премахване на точно колко бързо може да се допълват батериите от основна точка за обществена такса.
• Най -добрите електрически превозни средства в продажба
Алуминиевият нос на емоционалните домове гениална система LIDAR за автономни възможности, докато страничните огледала прикриват камери, които позволяват панорамни 360-градусови гледки към превозното средство да подпомагат паркирането на автомобили, както и със сигурността при високи скорости.
24

Изображенията на емоцията от CES показват предизвикателен преден край със разделени фарове, както и малко хромирана решетка, в допълнение към тялото, подобно на купе с четири врати. Има и малък спойлер за обувки, докато кратките задни надвеси, както и големи 24-инчови алуминиеви джанти го осигуряват стилен вид. Fisker също уточнява, че емоцията е първото превозно средство в света с четири врати, което спортува „пеперуди“.
Също така се очаква Fisker да разкрие своята потенциално иновация на батерията, променяща в твърдо състояние в CES, която теоретично може да бъде напълно заредена само за 60 секунди. Трябва ли да се случи пробив в иновацията, той може да бъде приложен в Fisker EVS до 2023 г., както и потенциално да замени стандартните литиево-йонни батерии.
Харесвате ли външния вид на емоцията на Fisker? Вярвате ли, че е много по -добре от дизайна на Tesla? Нека разберем по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *