Uncategorized

Последни резултати от Euro NCAP: Пет звезди за Jag F-Pace, Kia Stinger, както и Hyundai Kona

Най-новата партида от резултатите от Euro NCAP, както и това е чудесна новина за изцяло новата Kia Stinger Салон, както и кросоувър Hyundai Kona. Двойката корейски автомобили и камиони е сред различни нови дизайни, които са придобили най-добрия петзвезден рейтинг за сигурност на Euro NCAP.
Стингърът отбеляза изключително в сигурността на обитателите на възрастни с 93 % рейтинг, както и резултат от помощта на сигурността от 82 на сто благодарение на пълен набор от автономни системи за сигурност. Kona на Hyundai отбеляза изключително по отношение на заетостта на възрастни при 87 на сто, с респектираща 95 % оценка на заетостта на деца.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Въпреки че е в продажба от 18 месеца, Euro NCAP току-що е оценил SUV F-Pace на Jaguar, с петзвезден резултат, както и 93 % резултат в безопасността на обитателите на възрастни. Серията BMW 6 Gran Turismo, както и Toyota Yaris бяха последните получатели на най -голямата оценка за сигурност.
Въпреки че споделя многобройни типични части с Hyundai Kona, Kia Stonic вкара само три звезди. Независимо от това, Stonic, оборудван с опционалния Advanced Pack Support Pack (ADAP), вижда, че оценява преместването до пет. Изцяло новият Duster на Dacia също беше награден с тризвезден резултат, преди да бъде продаден във Великобритания в началото на следващата година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *