Uncategorized

Незавършените пътни работи причиняват мизерия за шофьорите на Обединеното кралство

Има почти 25 000 непълни проекта за пътни работи, които в момента в Обединеното кралство, според проучвания на Breakdown Company LV = Road Rescue.
Незавършените проекти обхващат приблизително 2387 мили британски пътища, като някои от най -старите съществуващи пътни работи все още не са завършени след 18 месеца.
Проучване на автомобилистите от Обединеното кралство от компанията установи, че Roadworks сега засяга една трета от пътуванията им и средно добавя допълнителни 12 минути към тяхното пътуване.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Италия най -лошата страна, която да шофира, да кажем британски автомобилисти
От съветите, които отговориха на искането на FOI, Съветът на окръг Съфолк има най -забележителните проекти за поддръжка на пътища (1 906), последвани от Съвета на окръг Лестършир (1,250) и Общинския съвет на Дерби (930).
Компанията също така установи, че Оксфорд Стрийт в Лондон е бил обект на 2310 пътни работи през последните пет години.
Питър Хортън, управляващ директор на LV = Road Rescue, коментира: „Местните власти са изправени пред трудно предизвикателство да поправят и поддържат пътищата си тази година, особено предвид въздействието на неблагоприятното време, което видяхме през последните месеци. С повече автомобили на пътя от всякога, ще бъде трудно да се извърши пътни работи, без да се отрази на шофьорите. ”
• Дванадесетгодишно изчакване за ремонт на дупки във Великобритания
CLLR PETER BOX, председател на Съвета за икономика и транспорт на Асоциацията на местната власт, заяви: „Съветите винаги гледат, за да гарантират основната работа на техните магистрални екипи, се извършва ефективно и до висок стандарт. Ние също така работим с фирми за комунални услуги, за да сме сигурни, че те поддържат смущения до абсолютен минимум и това работи е координирано и планирано ефективно.
„Ние споделяме разочарованието на автомобилистите относно състоянието на нашите пътища. Десетилетия на недофинансиране са хванали съветите в безкраен цикъл, че могат само да залепват нашата пътна мрежа. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *