Производителят на iPhone Foxconn излага три нови електрически автомобили

електроника Gigantic Foxconn е изложил трио от прототип електрически автомобили под нова марка, наречена Foxtron, отбелязваща тайванския бизнес, разбран за създаването на първото набег на Apple iPhone в автомобилния свят.
Бизнесът е изложил прототип електрически SUV, електрически салон, както и шина, наречен Design C, Design E, както и Design T съответно. Двете пътешественици и камиона са първите автомобили и камиони, базирани на новата отворена платформа на Hon Hai на фирмата, която бизнесът заявява, че е модулна система, създадена да подкрепи голямо разнообразие от превозни средства, включително салон, MPV, SUV, както и, както и като Стилен GT кола.

Apple Car: Hyundai се изтегля от автономна сделка за иновации

Раждането на платформата Hon Hai Open е създадено от консорциум от електроника, както и производители на автомобили и камиони. Foxtron не изрично не е кръстил играчите, които са пряко отговорни за новата платформа, но фирмата вече е подписала партньорства с редица бизнес с големи имена като Stellantis, Rivian, както и китайски собственик на Geely, китайски собственик на Volvo.
Реклама – Постът продължава по -долу

Foxtron заявява, че модулността на новата електрическа платформа показва, че тя може да отговаря на различни автомобили и камиони, обхващащи между B, както и E сегменти, като мощността варира между 134bhp до 858bhp. Целевите фигури с разнообразие също се простират от 186 мили до много повече от 497 мили.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *