Нов 395 к.с. Audi RS3 Sportback: Цените и спецификациите разкриха

Audi разкри цените и спецификациите на Обединеното кралство за новия RS3 Sportback, следвайки дебюта на автомобила на автомобилното изложение в Женева през март.
Въз основа на току -що фейслифтовия хечбек A3, RS3 Sportback печели допълнителна мощност над своя предшественик, за да я поддържа здраво в най -остър край на пазара на горещ люк, а също така може да се похвали с нови ощипвания на стила.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите горещи люкове за продажба 2017
С първите доставки, написани за септември, RS3 Sportback вече се продава на цена от £ 44 300. Това означава, че водещият Hot Hatch на Audi командва премия от близо 2 500 британски лири над най-близкия си съперник-Mercedes-AMG A 45.
По -ценен е, но също така е по -мощен. Под капака на капака е преработен 2,5-литров турбокомпресор петцилиндров двигател, който сега произвежда 395 к.с. и 480Nm въртящ момент. Това е 33bhp Extra на Tap и новият двигател е с 26 кг по-лек от стария, благодарение на материалите за спестяване на тежести като нов калъф за алуминиев маниве. Тази фигура на мощността 395 к.с. означава, че козове на своя съперник на Mercedes до 19bhp.
0-62mph се изпраща за 4,1 секунди и докато максималната скорост е ограничена до 155mph Audi може да увеличи прага на ограничителя до 174mph при поискване. По отношение на икономията на гориво Audi претенции 34mpg, като емисиите на отработени газове са оценени на 189g/km CO2.
16

Захранването се изпраща на колелата чрез седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител, задвижваща Quattro система за задвижване на всички колела с променливо разпределение на въртящия момент.
В сравнение с конвенционалния хечбек A3, RS3 седи с 25 мм по -ниско и може да се похвали с по -широка писта – 20 мм по -широко на предния мост. 19-инчовите алуминиеви джанти са дом на спирачни дискове, които са с диаметър 310 мм отпред и отзад.
RS3 е маркиран от голяма черна решетка за пчелна пита отпред, допълнена от по -агресивно изглеждаща предна престилка с по -големи отвори. Малък спойлер на покрива и дифузьор са кръгли отзад, с два големи изпускателни изхода с овална форма, изскачащи от задната броня.
16

В кабината RS3 получава спортни седалки, завършени в черна кожа на Nappa плюс с кожен волан с плоско дъско с плоско дъно, както стандарт. По -поддържащите RS спортни седалки правят списъка с опции, заедно с дисплея на цифровия инструмент на Audi Virtual Cockpit Digital със специална настройка на екрана на RS. Системата за виртуална пилотска кабина е монтирана като стандарт.

Audi RS3 ли е любимият ви супер люк или нещо друго ви харесва? Уведомете ни в коментарите по -долу!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *