Топ 5 новинарски истории за седмицата

1. BMW M3 и M4 пуснати
Очакваните с нетърпение BMW M3 и M4 най -накрая бяха разкрити тази седмица след месеци изтичащи изображения и шпионски снимки. И двете ще се захранват от един и същ 3,0-литров двоен турбо двигател, развиващ 425 к.с., което ги прави 10 к.с. много по-мощни от изходящия модел M3 с мощност V8. Цените започват от 56 653 британски лири за M4 Coupe и 56 175 паунда за салона M3.
Реклама – Постът продължава по -долу

Прочетете повече: BMW M3 & M4 2014 Цена, спецификации и дата на издаване
2. Порче Макан Пътник возене
С Porsche Macan дебютира световния си на автомобилното изложение на LA по -рано тази година, най -накрая получихме възможността да видим какво е на пътното любезното съдействие на пътническото пътуване. Ние сами няма да се качим зад волана до началото на следващата година, но от нашия бърз дегустатор изглежда като тежко парче машини, което си струва да носите значката на Porsche.
Прочетете още: Porsche Macan 2014 на пътя
3. Hyundai Intrado разкри
На брифинг в края на годината Hyundai се възползва от възможността да разкрие, че нова концепция за вътрешно SUV ще дебютира на автомобилното изложение в Женева следващия март. Малко вероятно е концепцията да визуализира нов модел, но ще покаже развитието на езика на флуидния скулптурен дизайн на марката.
Прочетете още: Hyundai Intrado разкри
4. Четирицилиндров двигател за Porsche Macan
Други новини от Porsche се появиха във формата на новия Macan, който се предлага с четирицилиндров двигател до края на 2014 г. Това ще бъде единственият модел, който в момента е в състава на Porsche, който ще бъде достъпен с двигател с четири съдове. Ще бъдат налични бензинови и дизелови версии, но Porsche няма да разработва собствен четирицилиндров дизел, само бензинов мотор.
Прочетете още: Porsche Macan 4Cyl Engine е потвърден
5. Hyundai за стартиране на N високоефективна под-марка
След като обяви новата концепция Intrado, Hyundai разкри на същото събиране на медиите, че трябваше да пусне N High-Performance Sub-Brand, който ще се използва в редица бъдещи пътни автомобили. Името N идва от Namyang R&D Center в Корея. Първият автомобил, който вероятно е значка, вероятно ще се основава на i20.

Прочетете още: Hyundai стартира n високоефективна под-марка

Uncategorized

Топ 5 новинарски истории за седмицата

1. Разкрито купе от серия BMW 2
BMW официално разкри новата 2 серия, която ще замени старото Coupe от 1 серия в състава. Той ще бъде публично представен на автомобилното изложение в Детройт през януари следващата година, преди да удари шоурумите през март. 2 серията е опит за BMWS за съперник на Audi TT и Peugeot RCZ и ще се предлага с редица не бензинови и дизелови двигатели от старта. Тъй като 2-те серии са много по-ориентирани към спорта от автомобила, който замества, само много по-мощните двигатели са пренесени от състава на купе от 1 серия. Цените тепърва ще бъдат обявени, но те трябва да започнат от около 21 000 британски лири.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Прочетете пълната история: BMW 2 Series Coupe разкри
2. Разкрит интериор Mercedes C-Class
Разкрит е интериорът на следващото поколение Mercedes C-Class, показващ стилна комбинация от дърво, кожа и четка алуминий, практически огледална тази на изпълнителния салон S-Class. Големият TFT цветен сензорен екран седи на върха на конзолата Cascading Center, управляван от жестове от тип смартфон и колело за превъртане. C-Class Mercedes ще бъде представен на автомобилното изложение в Детройт следващия януари.
Прочетете пълната история: Разкритият интериор Mercedes C-Class
3. Концепция Honda S660

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *