Uncategorized

Нова чисто-електрическа IDEA GENESIS X прави LA дебют

Това е новата концепция на Genesis X. Корейската марка заявява, че визуализира своята визия за устойчив чисто-електрически Grand Tourer от висок клас, който може да съперничи на харесванията на серията BMW 8, както и на Lexus LC, поне на теория.
Genesis използва новия си език „Две линии“ в новата си концепция GT, която скоро ще се появи в производствените превозни средства на фирмата. Основните характеристики на новия стил на стилизиране могат да се видят на тесните LED фарове на концепцията, тънки задни светлини, както и паралелни любезни светлини около гнездото за зареждане.

Детайли на Hyundai Motor Group посветени електрически автомобили и платформа за камиони

Идеята също се отличава със стилизирана версия на производствената решетка на Genesis, с приспособяване заедно, която носи точно същия геометричен модел G-Matrix, използван на SUV от висок клас GV70. Освен това, въпреки че не е технически необходимо, Genesis предостави на новата си идея мидала, като Aston Martin DB11.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Стилът на капаците на миди обикновено се използва, за да се даде възможност за много по -добър достъп до обслужване на двигателя. Въпреки това, тя има допълнителната полза от подобряването на аеродинамиката на автомобила, като намали броя на панелните пространства на предния си край, което е от съществено значение, когато се опитвате да извлечете максималното количество разнообразие от електрически силов двигател.
Вътре, Genesis X Idea разполага с контейнерни седалки, четириточкови сбруи, както и тапицерия, изработена от рециклирани материали. И така, воланът, коланите на седалките, както и капакът на въздушната възглавница са подрязани в материал с тъкани, изработени от кожени разходи, които иначе биха били изхвърлени; Нещо, което Genesis също има за цел да изпълни производствените си превозни средства.
7

Шефът на световния стил на Битие, Сангюп Лий, каза: „Идеята на Битие X може да бъде посочена като върховна визия на атлетическата елегантност; присъщият стилен език на Битие. Стилът на две линии, както и устойчив висок клас, ще бъдат чертежи за футуристичните стилове, както и най-съвременните технологии, които Genesis се стреми да приеме в бъдещите си модели. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *