Uncategorized

Новият тест за виртуална реалност ви поставя на мястото на шофиране

, винаги е рисковано предсказване на следващото голямо нещо, но Абарт може просто да го има. Това не е 595 Scorpioneoro, който виждате тук, което, макар безспорно да е модерно специално издание, се основава на автомобил, който се продава повече от десетилетие. Не, наистина вълнуващото е как потенциалните собственици могат да изпробват автомобила.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Тъй като Abarth току -що е започнал изпитание, в което ще видят бъдещите 595 купувачи да изпратят дървена щайга, вътре в която да си почиват слушалки Bose и слушалки за виртуална реалност (VR). Предварително заредена на тази слушалка е триминутен филм, който отвежда публиката на „виртуално тестово шофиране“ чрез зрелищни уелски гледки в 595 Scorpioneoro.

Дилърите на седалки и Skoda дават виртуални пътувания на автомобили от техните алеи

Опитвах VR в миналото и нека просто кажем, че когато се използва за корпоративни видеоклипове, опитът е подложен. Но това, което Абарт завърши със своя виртуален тестов диск – първият в света, не по -малко – не е нищо друго освен грандиозно.
Започвайки на плажа Black Rock Sands в Северен Уелс, ние сме запознати както с автомобила, така и с нашия ко-шофьор Стеф Вилаверде, почитател на Abarth и YouTuber. Началото е кратко, но дава време да оцени околната среда. Пред вас стои колата, но наклонете главата си нагоре (в реалния свят) и можете да видите небето и облаците. Обърнете се и сте изправени пред Headland Cliffs, ъгълът на видеокамерата и аудио, движещи се с очи и уши; Наистина изглежда и звучи така, сякаш сте стояли на уелския бряг. Няма време да се спрете на пейзажа, тъй като ревът на ауспуха на 595 ви привлича обратно към автомобила навреме, за да го видите, че взривява през пясъците.
11

Ние сме на пътническата седалка за много от останалите тестови устройства и що се отнася до очите и ушите ви, вие сте в колата. Обърнете главата си наляво и разгледайте кристално чистото езерни води на Llyn Ogwen Pass покрай; Изправете се напред и Snowdon се очертава пред капака на 595; Погледнете вътре в кабината и можете да разберете подробности като плаката с ограничено издание на Scorpioneoro.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *