Uncategorized

Гамата на Toyota Yaris актуализирана за 2014 г.

като част от актуализацията за новите 2014 Toyota Yaris и Yaris Hybrid модели – които днес се продават – Toyota актуализира нивата на тапицерия и добави много повече комплект. Ревизиите на 1,4-литровия дизелов двигател предполагат, че емисиите са само 99 g/km, което го прави освободен от пътния данък.
• Преглед на Toyota Yaris
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Новите нива на тапицерия – наречени Active, Icon, Icon Plus и Trend – заменят старите спецификации на T2 и TR, като същевременно привеждат Yaris много повече в съответствие с останалата част от линията на Toyota. Обхватът започва от £ 10 895, с USB свързаност, монтирани на волана контроли, контрол на сцеплението и стандарт за предни електрически Windows в целия диапазон. Моделите на Spec на иконите са на цена от 13 970 британски лири, но се предлагат само с 1,33-литров бензинов двигател и се възползват от 15-инчови алуминиеви джанти, огледала с цветни врати, сензорен екран мултимедийна система, Bluetooth, Air-Con и заден заден камера.
Icon Plus добавя светлини на автомобила и чистачки, LED задни светлини, автоматичен климатичен контрол с двойна зона, круиз контрол и всеобхватни електрически прозорци. Цените започват от 12 820 паунда, монтирани с 1,0-литров бензинов мотор и се повишават до 15 670 британски лири за Frugal 1,4-литров дизелов двигател. Моделите на тенденциите в горната спецификация са на цена от 14 995 британски лири, оборудвани с 16-инчови сплави, хромирани детайли, стъкло за поверителност, кожен волан и бяло табло.
Моделът на Yaris Hybrid се предлага във всички нива на облицовка на иконата и всеки е снабден с 1,5-литровия бензинов двигател, побратиран с електрически мотор и CVT автоматична скоростна кутия. Цените започват от 15 495 британски лири и нарастват до £ 17 495.
Редица пакети с опции също се предлагат на Yaris 2014, включително интелигентен пакет (£ 300), който добавя без ключ за влизане и стартиране на бутони и пакет за стил (£ 500), добавяйки LED дневни светлини, алуминиеви табели и табели за уп Хром на върха изпускателна тръба.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *