Рекламите в автомобила могат да финансират безплатни автономни пътувания, държавите VW Strategist

автономни превозни средства могат да предлагат безплатни пътувания въз основа на маркетинга до средата на следващото десетилетие, според човека, който е такса на дигиталната стратегия на VW Group.
Йохан Джунгвирт, който се премести от Apple в в крайна сметка, че е главният цифров полицай на Volkswagen в края на 2015 г., вярва, че самостоятелно управляваните превозни средства ще отворят нови възможности за производителите на превозни средства да хранят реклами с клиенти. Изказвайки се в бъдещето на паричните среди на срещата на върха на превозните средства, Jungwirth каза: „Над 90% от маркетинга в автомобила ще бъде в самоуправляващите се превозни средства, така че автономните иновации ще бъдат истински смяна на играта в това.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Всичко, което изисквате да разберете за самоуправляващите се автомобили
„Има много оферти от възможности. Дори на малки екрани като нашите смартфони, има голяма част от маркетинговите печалби годишно. Затова помислете за бъдещия на голям OLED екран на автомобил като нашия седрик [Автономната концепция на VW Group, разкрита на автомобилното изложение в Женева през март].
„Помислете за Nike като пример. Те използват нова обувка с реклама в автомобила, както и можете да донесете хората в магазина директно. Ще разберем дали те са били закарани в магазина, както и ние също можем да разберем дали те са изпробвани на обувката или са получили обувката. ”
Jungwirth вярва, че тези, които искат да получат достъп до превозните средства като решаваща услуга за мобилност – с план за споделяне на автомобили, както и въз основа на автономни иновации – могат да се възползват от индустриалните връзки. „Ако мислим за основите – като да стигнем до хранителния магазин или лекаря – тогава тези пътувания могат да бъдат финансирани чрез реклама“, каза той. „Може да се появи основно съобщение, както и да предложи пътуването безплатно.“
Той добави: „Решаващият смяна на играта е технологията за самоуправление. Оттогава аспекти като реклами, както и съдържание, цялото това разсейване се превръща в непространство. ”
Автомобилният бизнес ще изисква да инвестира сериозно в напредъка на софтуерните приложения, за да се увери, че те продължават да предоставят опит на клиента, за да съответстват на сегашните им стойности на марката, заяви Jungwirth. „Все още не сме бизнес с софтуерни приложения“, каза той. „Най -голямата ми цел е да трансформирам марките VW, което ги прави вертикално интегрирани, като хардуер, софтуерно приложение, както и компания за услуги. Това е един от най -големите движения. Виждам голям шанс през следващите три до пет години, но ще видите много повече покупки в автомобилното пространство. ”

Искате ли да видите автономни пътувания с превозни средства, платени от реклама? Нека разберем в коментарите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *