Новите спецификации за производителност на Ford Mustang, изложени

Новият Mustang е все по -близо до стартирането, както и Ford насочи своите подготовки, като обяви официални данни за ефективността за американските спецификации.
Три двигателя ще бъдат използвани от стартиране: V6, V8, както и чисто новия турбокомпресор четирицилиндров EcoBoost модул, всеки от които се предлага с наръчник или шестстепенна автоматична скоростна кутия SelectShift.
Реклама – Постът продължава по -долу

Основният V6 се предлага 296 к.с., докато новият 2,3-литров четирицилиндров двигател обработва 306bhp, както и 434Nm въртящ момент. Създаден по-специално от американския производител на Mustang, той добавя турбокомпресор, както и директно инжектиране към състава на двигателя.
Вечно синоним на V8 двигатели, настоящото въплъщение на известния автомобил на Ford Muscle Mass ще функционира ревизирана 5,0-литрова система, която очевидно се възползва от уроците, открити по време на напредъка на специалния мениджър на Mustang за 2012 г. Имайки 429 к.с., както и 542 nm на тяхно разположение.
За шестстепенната автоматична трансмисия Ford е монтирал нови гребла за смяна, монтирани на волана, за автомобилистите, които искат малко повече управление, когато възникне шансът, подкрепен от съпоставянето на рев.
Цената на Обединеното кралство, както и подробностите за спецификацията, ще бъдат изложени по -близо до въвеждането на Mustang точно тук в началото на следващата година. Ще получим само EcoBoost, както и V8 двигатели, с очаквани от 30 000 британски лири.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *