Uncategorized

Запазвания на автомобили в зоните на 20 км / ч

броят на тежките злополуки в зони от 20 км / ч, подсилени с много повече от една четвърт през 2013 г., както и просто поставяне Тялото е казало.
Катедрата за цифрите на трансфера показват, че жертвите в зони от 20 км / ч се увеличават с тежки жертви с 29 на сто, както и незначителни жертви с 19 на сто.
Реклама – Постът продължава по -долу

Институтът на напредналите автомобилисти (IAM) изисква много повече да се направи за промяна на външния вид на 20mph пътища, а не просто да поставя нови знаци.
• Отхвърлено ограничение на скоростта на магистралата 60mph
Изпълнителният директор на IAM Саймън Фини каза: „Правителството, както и съветите трябва да направят равносметка на ефективността на знаците от 20 км / ч. На места с проблеми с злоупотребата, властите изискват да изразходват много повече за промяна на характера на нашите пътища, така че 20 км / ч е очевидна, самостоятелно прилагане, както и задейства по-малко наранявания. ”
IAM също се насочи към дълготрайния метод за инвестиции, който работи в Европа, както и произвежда висококачествени сегрегирани или споделени повърхности, довели до по-безопасна атмосфера както за колоездачите, така и за пешеходците.
Зоните от 20mph във вашия район изпълняват ли задачата или са много повече мезури, необходими за повишаване на безопасността на пътя? Кажете ни в секцията за коментари по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *