Uncategorized

Бъдещата техника на Renault разкри

Renault е визуализирал технологията от следващо поколение, която ще подкрепи бъдещите му пътни автомобили, като подробно описва силен напредък в ефективността, леките части на тялото и напредналата технология в автомобила-както и показват прототипа си компютърно контролиран, контролиран компютър, контролиран компютър, контролиран от компютър Автономни превозни средства за шофиране.
• Renault News и отзиви
Френският производител се фокусира силно върху минимизиране на емисиите на CO2 и повишаване на икономията на гориво върху следващата си вълна от модели, като се възползва от модерната технология за турбо и във Формула, вдъхновена от Формула.
Реклама – Постът продължава по -долу

Renault е разработил нова система за двойно турбо за своите четирицилиндрови дизелови двигатели, давайки навсякъде между 2-8% подобрение на ефективността в зависимост от приложението. Системата използва малко турбо, за да подобри действията и въртящия момент от нисък клас-да работи почти от празен ход-с по-голям турбокомпресор, който превзема малко под 2 000 оборота в минута, за да даде силна мощност при по-високи обороти.
Renault също се съсредоточи върху минимизиране на теглото на автомобила, като твърди, че спестяването на тегло от 10 кг резултати при 1 g/km намаление на CO2. Показване на усъвършенстван дизайн на задната врата в своята работилница за прогрес – чифтосването на екрана за задно стъкло директно към рамката на капака на багажника за първи път – разработката спестява 2,5 кг.
Вицепрезидентът на Renault Engineering and Quality Jean-Michel Billig потвърди пред Automobile Express, че фирмата изследва композитни материали като въглеродни влакна за допълнително спестяване на тегло, но в момента крайната цена за клиента е твърде голяма.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *