Uncategorized

Запишете 45 точки за шофьорска книжка

Шофьор от Ливърпул е повредил рекорда за съчетаване на най -много точки на шофьорска книжка.
Мъжът, все още по пътищата, натрупа 45 точки, като счупи предишния рекорд от 42, според данните, публикувани от DVLA.
Точките бяха всички за неуспех да разкрият самоличността на водача или превишена скорост между октомври 2012 г., както и юни 2013 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

Съгласно системата за изтръпване, шофьорите обикновено са забранени, ако достигнат 12 точки за тригодишен период, но безброй драйвери са много над прага, както и все още са активирани зад волана.
Вторият най-висок шофьор беше човек от Уорингтън, който вкара 36 точки, след като беше хванат без застрахователно покритие шест пъти за по-малко от две седмици през февруари 2012 г.
Ако не предоставим самоличността на собственика, превишената скорост, както и шофирането неосигурено бяха най -типичните причини за одобрение на лиценз.
И Гай е по-вероятно да плати законодателството само с трима шофьори на жени в топ 20 притежатели на точки за лиценз. Една жена автомобилист от Хъл удари 31 точки, след като беше хванат да ускорява осем пъти за два месеца.
Институтът на напредналите автомобилисти (IAM) разкри статистиката с гъвкавост на заявката за информация.
Изпълнителният директор на IAM Саймън Фин най -добрият заяви, че е бил гарантиран, че ще бъде направен повече след разкритието миналия септември, че човек автомобилист има 42 точки, както и все още шофира.
Той каза: „Невероятно, сега имаме някой да шофира с 45 точки. DVLA трябва бързо да генерализира своите системи, както и работни връзки със съдилищата, за да гарантира, че целият принцип от 12 точки, както и вие сте извън пътя, не е подкопаван.
“Всеки съвет, който някои шофьори може да успеят да ускорят безнаказаност, както и след това да се разговарят с забрана, поставя под въпрос целия ни подход към прилагането.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *