Uncategorized

Трудът обещава да прекратят таксите за автомобилно паркиране на болницата

Лейфонът на труда Джеръми Корбин заяви, че празникът му ще оксел болничните автомобили и таксите за автомобилно паркиране на камиони в Англия, ако бъде избран за правителството. Auto разкри по -рано изложено, че таксите за паркиране на автомобили са спечелили болници в Англия 344 милиона британски лири за трите години до юни 2016 г.
Корбин заяви, че недостигът на NHS ще бъде балансиран чрез увеличаване на данъка върху застрахователното покритие върху личното здравеопазване до 20 на сто, който се очаква да събира 160 милиона британски лири годишно.
Реклама – Статията продължава по -долу

Лидерът на труда каза: „Трудът ще прекратят таксите за автомобилно паркиране на болницата, които разполагат с нечестно, както и ненужна тежест за семействата, пациентите, както и служителите на NHS. Таксите за автомобилно паркиране в болницата са данък върху сериозни заболявания.“
Конвенционален говорител на тържеството отхвърли твърденията на Лейбъри: “Това обещание не си струва хартията, на която е написана, тъй като Джеръми Корби просто няма да може да го предостави.”
Болниците в Англия правят 344 милиона паунда от таксите за автомобилен паркинг
Болниците в Англия направиха над 344 милиона британски лири от таксите за автомобилно паркиране през последните три години, като всяка фондация на NHS се впуска в типично от 949 000 британски лири годишно от паркиране, установи специално разследване на автомобили.
Тръстовете също издадоха 275 000 глоби на пациенти, както и посетители, които събират 2,8 милиона британски лири от 2013 г., възлизат на годишна печалба от 8 200 британски лири годишно на доверие от таксите за такса.
Както показва нашата таблица (по -долу), някои спечелиха над 10 милиона британски лири през последните три години от таксите за паркиране на автомобили, като четвърт от болниците отклониха парите в автомобилите и поддръжката на парк за камиони, а не в грижата за пациентите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *