„New Variety Rover е нещо за красота, майсторски дизайн“

Нещо изключително странно се случи преди няколко седмици. Бях поканен в щата Land Rover, за да видя новия Variety Rover, както и там, седнал извън офисите на стила, беше настоящ дизайн – все още изглежда толкова царствен, колкото някога.
Тогава новият Variety Rover се разточи, както и паркиран точно до автомобила с текущо поколение. В миг дизайнът, който ми харесваше толкова дълго, изведнъж изглеждаше стар, както и остарял. Открих нова любов.

Нов 2022 Variety Rover печели плъгин Hybrid P440E, както и опции P510E

Сега разбирам, че когато погледнете нашите снимки на новия Variety Rover, най -вероятно ще повярвате, че това е нежна еволюция. Въпреки това в метала това наистина е нещо за красота, майсторски стил на стил, който е живото въплъщение на главния иновативен полицай на Land Rover Gerry Gerry McGovern за редукционизма. „Това е свободно от прекомерно ожасяване“, каза ми той-както и той е прав.
Реклама – Статията продължава по -долу

Съществуват традиционни сигнали за стил Rover Rover, като плаващия покрив, както и постоянна линия на колана. Въпреки това, гладките повърхности, тесните пространства на панелите, както и промиването на остъкляване повдига нивото на класа – също толкова добре, както и разходите са вдигнати.
„Клиентите ни казаха да не го променяме, само за да го подобрим“, заяви Макговърн, като повтори мнението си за продукт от висок клас като: „Може да не го изисквате, колкото и да го искате.“
Вътре вече можете да получите седем места – слушане на клиенти – докато минималистичният стил продължава. „Тук става въпрос за ограничаване на дизайна, а не за треска в събота вечер“, заяви МакГовърн. „Вътре има ниво на сдържаност, което е трудно да се направи-някои автомобили и камиони от висок клас имат толкова много визуален шум, но не и тук.“
Моят поглед върху интериора е малко по -малко положителен от екстериора. Разбира се, той е красиво изработен, но когато Mercedes е прекарал борда с технологията в най-новия S-Class, вярвам, че Land Rover е подценил нещата на Variety Rover. Не липсват функции, но в наши дни очаквам например по -голям сензорен екран. Както ще прочетете обаче, инженерната история е също толкова интригуваща, колкото и стилът. Скоро ще го управляваме, както и не мога да чакам.

Какво трябва да победи новият Variety Rover? Точно тук са най-добрите SUV от висок клас в продажба …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *