Дъкът на Женева за въвеждане на Катар изложба през 2022 г.

Организаторите на автомобилното изложение в Женева изложиха планове за братя и сестри в Близкия изток, което ще се проведе във финансирането на Катари на Доха на две години.
Наречено автомобилното изложение на Катар Женева, първото издание на Expo ще заеме място или през есента на 2022 г. или 2023 г., като ще заеме място на всеки две години след това на изложението в Доха, както и в семинарния център.

2022 г. Женева автомобилно изложение е отменено поради непрекъснато пандемия от Ковид-19

Шоуто не замества основната изложба в Швейцария, която ще продължи да се провежда всяка година, както и ще се върне през 2022 г. след двугодишно спиране поради непрекъснатата световна коронавирусна пандемия.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Организаторите заявяват, че ще бъде предоставена „пълна концепция“ за това, което ще изглежда новата версия на Катар на шоуто в Женева, ще бъде предоставена по време на шоуто на Женева през 2022 г., което трябва да се проведе от 19 до 27 февруари следващата година.
Морис Туретини, президент на дългосрочния комитет на Женевското световно автомобилно изложение, каза: „Ние сме изключително щастливи, както и почитани, че Катарският туризъм е разбрал в нас за концепцията на новото автомобилно изложение в Доха. Нашето партньорство е резултат от изключително доверчиви, както и конструктивни дискусии от първия ден.
„Съвместните сили с Катарския туризъм ни оборудват да се съсредоточим върху предстоящото 91 -то издание на GIMS през февруари 2022 г., където ще можем да съберем концепции, както и научения за новото автомобилно изложение в Доха.“
Кликнете тук за всички най -нови в разработването на автомобилното изложение през 2021 г. …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *