Uncategorized

Ново специално издание Citroen C3 Saint James представи

Това е Citroen C3 Saint James – нова версия с ограничено изпълнение на специалното издание на конкуренцията на Ford Fiesta на марката на цена от £ 16 755, произведена в партньорство с известната френска модна къща.
Приписвайки специално издание Citroen C3, предлагано в Япония през 2019 г., новият C3 Saint James е базиран на нивото на подстригване на C3, както и включва мотивация от френския лейбъл, известен с униформата на райета на фланелката, която произвежда за френския флот през 1858 г. .

Топ 10 най -добрите супермини за закупуване на 2022 г.

Това обяснява новите морски щрихи към Сен Сейнт Джеймс. Графиката на покрива използва запазената марка на Сейнт Джеймс Синьо, бяло, както и червени цветове. Точно същият фин подпис също се предлага както на предните врати, така и на задната част на автомобила.
Реклама – Статията продължава по -долу

Предлагат се разнообразие от цветове на тялото, включително черен или бял покрив. Всички дизайни получават 16-инчови гланцови джанти с диамантеност.
Вътре, усъвършенстваните седалки за комфорт на C3 са тапицирани в сив материал, който е озарен с декоративна лента на шеврон, която по -горе седи бежово винилово покритие. Червените шевове, както и таговете Saint James също функции.
7

На друго място се използва бял шев на долните части на седалките, както и на тирето. Хром заобикаля около лоста на предавките, както и малка значка на Сейнт Джеймс пред ръчната спирачка общо промените.
Since the new C3 Saint James is based on the C3 radiate there’s a long listing of common equipment, including auto wipers as well as headlamps, rear auto parking sensors, LED headlamps, a 7.0-inch infotainment system that works with Apple CarPlay as well as Android Auto, климатично управление, както и предупреждение за заминаване на лентата.
Ще бъдат предложени две версии на C3 Saint James, и двете се захранват от 1,2-литровия трицилиндров бензин на производителя на автомобили.
Най-евтиният (£ 16 755) е изборът на PureTech 83 с 82 к.с., както и 118 nm въртящ момент, снабден с петстепенна скоростна кутия за наръчник. Също така има по -мощният двигател PureTech 110 с 109 к.с., както и 205 nm въртящ момент. Тя включва шестстепенна автоматична, както и е на цена от 19 295 паунда.
Citroen не е потвърдил точно колко специални издания на C3 Saint James планира да направи, но разкри, че първите доставки ще започнат в края на юли.
Искате малко повече място? Вижте най -новото в новия Citroen C3 Aircross тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *