New Porsche Panamera Platinum Edition, представено от £ 83,510

Porsche Panamera донякъде пребивава в сянката на Taycan някога, защото EV е стартиран. Въпреки това, марката има желание да забие няколко точки за популярност за по-стария си салон с този нов вариант за специална реда, наречена Platinum Edition.
Купувачите също могат да разполагат със специалното издание Panamera като имот, както и един от офертата, които се предлагат, е E-Hybrid PHEV настройката. Разходите започват от £ 83,510 за най -достъпния вариант на V6.

Audi Rs 6 Avant срещу Porsche Panamera Sport Turismo

Надстройките над основната Panamera включват нови 21-инчови алуминиеви джанти, матрични LED фарове, панорамно стъкло люк, черни предложения за отработени газове, както и тапицерия с платинен цвят както за броните, така и значки. Също така има стъкло за поверителност, както и отчетлив набор от опашни светлини.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Технологията включва адаптивно въздушно окачване, огледала за автоматично затъмняване на вратата, помощ за паркиране на автомобили с реверсивна видеокамера, както и система за шума на Bose за съраунд. Хибридните дизайни също получават на борда 7,2kW зарядно устройство.
7

Вътре има няколко много повече екстри, като нов спортен волан, отопляеми задни седалки, както и електрически регулируеми предни седалки с функция на паметта. Третата на таблото за управление, както и картите на вратите също са заменени за подмяна на четка-алуминиев.
Най-достъпното издание Panamera 4 Platinum се захранва от 2,9-литров V6 бензинов двигател, който установява 325 к.с., както и 450Nm въртящ момент. Захранването преминава към четирите колела през осемстепенна автоматична скоростна кутия, както и Porsche заявява, че може да получи от 0–62mph за 5,3 секунди.
Е-хибридният дизайн разполага с точно същия 2,9-литров V6, въпреки че се поддържа от електрически двигател, както и от 17,9kWh батерия, който увеличава мощността, както и въртящ момент до 456bhp, както и 700nm съответно. PHEV Powertrain понижава времето на автомобила 0–62mph до 4,4 секунди.
Porsche заявява, че E-Hybrid на Panamera 4 може да покрие до 35 мили само за електрическа енергия, при 85 км / ч. Електрическата поддръжка също е от полза за икономията на гориво на автомобила, като декларира фигура на най-добрия случай от 142,2mpg.
Сега щракнете точно тук за нашата обширна оценка на Porsche Panamera …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *