Новите подробности за Golf Golf Bluemotion 1.5 TSI разкриха

Нов Golf Volkswagen стартира тази година – Facelifted версия на седмо поколение VW Family Family Hatchback, която самият VW нарича Golf Mk7.5. С незначителни ощипвания за стилизиране и усилване на оборудването, освеженият голф също се възползва от новите двигатели под капака на капака, като новата 1,5-литров турбокомпресор „TSI“ бензинов двигател е голямата новина в този отдел.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Нов 2017 Volkswagen Golf: Всички подробности
Volkswagen вече разкри свежи подробности за ефективния и икономичен вариант на Bluemotion на автомобила, който използва 1,5-литровия захранващ модул, взривен до 129 к.с.
Основната разработка е въвеждането на нови способности за крайбрежие на двигателя, което означава, че двигателят ще се изключи, докато се върти на скорост до 81mph. Този мощност се свързва с скоростната кутия на DSG като стандарт, а Volkswagen също добави компактна литиево-йонна батерия-не за задвижване, а по-скоро за захранване на захранването на системите и оборудването на автомобила, докато двигателят е изключен.
Мощността сега се регулира чрез нов „q-диод“, който управлява потока между литиево-йонната клетка и конвенционалните батерии на автомобила.
По отношение на разхода на гориво, VW твърди, че новият Golf Bluemotion може да постигне 61.4mpg с емисии на задна тръба от 104 g/km при новия европейски цикъл на шофиране. Новият Golf 1.5 TSI Bluemotion ще бъде пуснат в продажба това лято.
Новият ли ви звучи новият VW Golf Bluemotion? Уведомете ни в коментарите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *