Нов 2021 Porsche 911 GTS стартира с 473bhp

Това е новият Porsche 911 GTS, настоящият модел на преминаване за 911 купувачи на Carrera, които искат производителност, но без компромиси, развъдени от песни на модела GT3.
Сега е в продажба, на цена от 108 920 британски лири за Hardtop и 118 720 британски лири за Cabriolet, докато Targa 4 GTS се предлага само с задвижване на четирите колела, както подсказва името, като цените започват от £ 124 300.

Нов Porsche 911 GT3 Touring тонира по стайлинга

911 GTS се захранва от Uprated версия на 3,0-литровия двигател с Twin-Turbocharged, използван в 911 Carrera и Carrera S, с допълнителни 29bhp и 40nm въртящ момент в сравнение с изхода на последния. Това увеличава GTS до 473bhp и 570nm, за които Porsche казва, че е достатъчно за 0-62mph време от 4,1 секунди и максимална скорост от 193mph, когато е оборудван с ръчна скоростна кутия.
Реклама – Постът продължава по -долу

Двигателят изпраща задвижване до задните колела с помощта на седемстепенна ръчна скоростна кутия като стандарт, въпреки че осемстепенната автоматика с двоен съединител се предлага като допълнителна цена. Спецификацията на последната кутия и времето на GTS 0-62mph е намалена до 3,4 секунди. Задвижването на четирите колела се предлага и за допълнителни 5,580 паунда.
4

Промените на шасито за модела GTS над Carrera включват по-твърди пружини, 10 мм по-ниска височина на возене, плюс нови амортисьори и анти-ролки. Освен това е оборудван с нови помощни пружини на окачването на задния ос, които помагат да се поддържат колелата в контакт с пътя над неравни повърхности, за да подобрят сцеплението и сцеплението.
Подобно на стария Porsche 911 GTS, този нов модел получава спортен вид в сравнение с 911 Carrera. Комплектът за тяло включва нова предна престилка и долен преден сплитер, докато други акценти включват нова спортна изпускателна система и някои подредени сатенени черни джанти, оразмерени на 20 инча на предния мост и 21 инча отзад.
Интериорът на автомобила е почти идентичен с конвенционалната 911, макар и с някаква тапицерия на Microsuede Race-Tex. Porsche също използва незадължителен пакет с лек тегло, който бръсне 25 кг от теглото на бордюра на колата, като премахва задните седалки и монтира по -лека батерия и по -тънко стъкло.
Купувачите също ще получат най-актуалната система за развлечения на PCM 6.0 на Porsche, която се предлага предварително заредена с инструктор за виртуална състезание и база данни от 300 световни състезателни писти, в комплект с таймер за обиколка и картографиране за препоръчителните състезателни линии.

Сега прочетете нашия преглед на входното ниво, задвижването на задните колела Porsche Taycan, като кликнете тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *