Най-добрите телевизионни коли някога

Коя е най-голямата телевизионна кола на всички времена? Помолихме читателите на Automobile Express да гласуват за най -запомнящите се модели от малкия екран, а сега имаме отговора. Изготвихме кратък списък от 40 класически автомобила от карикатури, комедии и престъпници, за да видим кой е любимият на нацията.
Реклама – Постът продължава по -долу

И хиляди от вас гласуваха и за вашия най -добър избор. И така, което излезе като победител? Възможно ли е надеждният Остин 1100 на Базил Фаули, който дойде за тежък побой с клон, след като се разпадна на нещастния хотелиер? Или може да е известният черно-червен микробус, използван от A-Team, когато се разпадна на диктатори и престъпни банди? Или ще излезе анимационен автомобил отгоре-моделът на краката на Flintstones или високотехнологичния летящ автомобил, използван от Mouse Danger?
В това отброяване разкриваме къде са се класирали вашите много обичани телевизионни автомобили-и изглежда, че автомобилите, направени популярни в кутията, са толкова запомнящи се, колкото класическите сцени и герои. В нашия списък няма губещи; Само колите, които са ви оставили по -голямо впечатление. В крайна сметка победителят взе лесна победа, като получи значителни 15 на сто от гласовете.
1. Kitt – Knight Riderhere е вашият победител – колата, която може да шофира и да ви говори. Въз основа на Pontiac Trans от 1982 г., Кит беше най-добрият спътник за Hi-Tech Crime Fighter Майкъл Найт, изигран от Дейвид Хаселхоф. Черната кола беше снабдена с турбо тласък, броня и скенер, която позволи да го види. Кит дори имаше обоняние и владееше няколко езика и често изваждаше хоф от тесни ситуации. Creative Tech on Cars вече е нещо обичайно, но все още няма нищо на пазара като Kitt. Може би затова сте го гласували за най -добрата телевизионна кола досега.
2. Dodge Charger – Dukes of Hazzardthis Car имаше почти всичко за това и може би единствената изненада е, че не е начело на нашата анкета. Генерал Лий беше най-добрият автомобил за братята Дюк, които да направят своите високооктанови преследвания и каскади, със своя подпис, оранжев боята и заварени затворени врати. Зарядното устройство участва във всички, освен един епизод, въпреки че същата кола никога не се е появила два пъти. Средно много повече от един автомобил се използва за шоу, като продуцентите преминаха през стотици в шест серии.

3. Ferrari 308 GTB -Magnum pijust за скърцане на подиума в нашата анкета е автомобил, който често трябваше да играе втора скрипка на перфектно подрязани мустаци. Полу-конвертируемият Ferrari в Magnum Pi трябваше да бъде специално модифициран, за да побере рамката на мърлявия сърдечен пулс Том Селек. Но въпреки промените, върхът в стил Тарга беше много рядко нагоре, тъй като главата на Селек беше въртяща се заглавната релса на предното стъкло. Серията на частните следователи се провеждаше в продължение на осем години през осемдесетте години и през цялото това време бяха използвани само три 308s за заснемане на шоуто. И тримата бяха пуснати на търг, когато програмата приключи през 1988 г.
4. Audi Quattro -засилва се към пепел “стреля по Quattro” бяха безсмъртните думи, изрязани от DCI Gene Hunt, за да циментират мястото на Audi в челната петица. След като се появи в криминалната драма на BBC. Колата помогна на клиентите на шоуто транспортиране назад във времето, точно както е имал неговия предшественик на Марс. И все пак, докато сериалът е поставен през 1981 г., използваният автомобил всъщност е червен модел от 1983 г. Quattro се разбива в каскаден скок и разстрел на финала, въпреки че оригиналът остава непокътнат с BBC.
5. Ferrari Testarossa – Маями Вице, че сте ченге под прикритие, преследвайки престъпници в Маями Слънце, ще ви трябва бърза кола. За Crockett и Tubbs може да е само Ferrari. Докато те също караха паяк на Дейтона в шоуто, именно Тестароса открадна сърцата на зрителите. Хрупкавият бял Ферари беше идеалният автомобил за Крокет на Дон Джонсън, който беше под прикритие като търговец на наркотици с висок рол. Тестароса сега живее в магазина за суап във Форт Лодердейл, след като бе получил от NBC за 750 000 долара (450 000 британски лири).
6. Volvo P1800 – Колите Saintthink и Роджър Мур и бляскавите колела на 007 вероятно пролетите на ум. Но феновете на телевизионното предаване на шейсетте години The Saint ще избере White Volvo P1800 Moore изгони като Саймън Тамплий в оригиналната серия Spy Thriller. Мур се влюби в P1800 точно толкова, колкото публиката, и се получи за себе си. Автомобилът дебютира на автомобилното изложение в Женева от 1961 г., заедно с електронния тип Jaguar, който продуцентите искаха да влязат в шоуто. И все пак Джагуар отказа да достави кола за серията, оставяйки вратата отворена за Volvo.
7. Reliant Regal Van -Само глупаци и три колела на Horsesdel със сигурност не са най -бляскавият избор на колела, но все още е най -добрият британски автомобил в нашата анкета. Жълтият микробус, украсен с логото на независими търговци на Trotters, беше „офисът“ на Дел и Родни. Когато не транспортираше развратни стоки, Reliant често беше в центъра на гафовете, включително поява на кукла и класическия момент, в който BРота се появяват облечени като Батман и Робин.
8. Ford Gran Torino -Starsky и Hutchthe „Striped Tomato“ Gran Torino дори беше много по -разпознаваем от плетената жилетка на Starsky и слайда на капацитета на TV Pair. Големият Форд често се виждаше да пламне по улиците на измисления град Бей, Калифорния, събирайки много повече от справедливия си дял от неравности и синини. Съобщава се, че актьорът Пол Майкъл Глазер (Старски) мразе Торино и се увери, че го е малтретирал по време на каскади, където е възможно. Когато шоуто беше отменено, колите бяха върнати във Форд, преди да бъдат продадени на търг.
9. FORD CAPRI – Професионалните преследвания на скоростта бяха една от основните атракции в професионалистите, а Ford Capri провери най -добрия автомобил. Главните герои Боди и Дойл често използваха Capri MKIII 3.0 S по време на преследванията за измислената тайна агенция CI5. V6S направи Capris идеален за странични действия, докато гониха лошите, въпреки че Дойл също използва ралито ескорт Rs2000 в някои епизоди. Други Fords, задвижвани в шоуто, включваха Кортина и Гранада Гиа, докато ранните епизоди участваха в британските автомобили в Лейланд, като триумфната доломитна спринт.
10. Ford Futura Batmobile – Batmanthe отличителен черен Batmobile, с яркочервената си тапицерия, удиви феновете, когато удари екраните през 1966 г. Въпреки ще се основава на Cadillac от 1959 г. Но продуцентите взеха решение, че искат по -бърз Batmobile, така че футурата беше преобразувана само за три седмици. Надеждният автомобил на Батман включваше острие на резачката на кабела, проектор на лъч лъч, гуми, който може да възобнови автоматично и възможността да се раздава дим на прилеп.
11. Rolls-Royce на лейди Пенелопа-Thunderbirdspossibly One от най-отличителните Rolls-Royces, създаден някога, розовата лимузина на лейди Пенелопа от хитово куклено шоу Thunderbirds дойде с всички луксозни, които могат да се нуждаят от аристократ, плюс малко повече, освен това …
Реклама – Постът продължава по -долу

Партньорство

Трябва да продадете колата си?
Намерете най -добрата си оферта от над 4000 дилъри и продайте до до 1000 паунда повече. Това е толкова лесно.

Продайте вашия Carridated ‘Excelly’TrustPilot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *