Нова 2017 Volkswagen Polo: Разходите за Обединеното кралство, както и спецификации, изложени

Volkswagen, изложиха разходите на Обединеното кралство, както и спецификации за новото поло от шесто поколение, като купуват книги за най-актуалния конкурент на Ford Fiesta на фирмата, които вече са отворени.
Новият Polo влиза в продажба от £ 13 885, със седем силна линия на ниво тапицерия, която се предлага за купувачите на Обединеното кралство. Че стартиращите разходи чанти за входно ниво Polo S, което се предлага само с 1,0-литров трицилиндров бензинов двигател, създаващ 64bhp, задвижвайки предните колела с петстепенна скоростна кутия за наръчник. Като стандарт, най-фундаменталното поло получава осем-инчов екран за развлечение с DAB радио, климатик, автономно аварийно спиране, както и автоматични фарове с дневни светлини.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите Superminis в продажба 2017
SE превозните средства започват от 14 630 британски лири, отново с 1,0-литров двигател с 64 к.с. Новото поколение 1,0-литров TSI система се предлага с тази степен на тапицерия, както и е на цена от £ 15 930. 1,6-литров TDI система също ще бъде налична, но все още не са разкрити разходи за това. SE превозните средства се развиват на дизайна на Solitary S с 15-инчови алуминиеви джанти, кожен многофункционален волан, алармена система, плюс свързаност на приложението за автомобили.
26
За нашата adsclose тази реклама

Beats Designs са следващите, отговарящи на точно същия двигател, както и комбинацията на скоростната кутия като SE, както и на цена от £ 15 680. 16-инчови алуминиеви джанти са включени заедно с предни фарове за мъгла с функция за завой, тонирани прозорци на задните пътешественици, бие вадини, както и червена кадифена повърхност на таблото, плюс 300-ватова система за шум.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *