Новият 769bhp Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae, разкрит като последния ура на Supercar

Lamborghini извика време на Aventador, но марката се е уверила Ultimae.
Производството ще бъде ограничено само до 600 примера, разделени на 350 купета и 250 пътници. Той ще започне около 342 000 британски лири, много повече от 285 000 паунда Aventador S, но по -малко от 365 000 паунда Aventador SVJ.

Първа електрическа кола Lamborghini, която се дължи до средата на 2020 г.

Захранва се от настройка версия на естествения 6,5-литров V12 двигател на Supercar, който произвежда 769 к.с. и 720Nm въртящ момент. За да го формулирате по различен начин, това е 39bhp и 30nm много повече, отколкото получавате в Aventador S.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Двигателят все още е свързан със седемстепенна автоматична скоростна кутия и задвижваща система за задвижване на четирите колела, но допълнителната груба е подрязала времето на Aventador 0–62mph с една десета от секунда до 2,8 секунди. Максималната скорост също се е повишила от 217mph до 220mph.
Той също така получава подредени 20/21-инчови алуминиеви джанти, адаптивни амортисьори и същата система на кормилни колела като Aventador S. Системата за контрол на шасито също е подобна, като дава на купувачите избор на режими на шофиране на StRADA, спорт и корса, тъй като режимите на шофиране, тъй като режимите на шофиране, както Е, като персонализирана настройка „его“.
За да допълни допълнителната мощност, Lamborghini даде на Aventador Ultimae няколко стилистични ощипвания, началник на които е новата предна броня със специализиран сплитер и дизайн на всмукване.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *