Uncategorized

Новият Nissan Leaf, който ще бъде преоткрит като кросоувър

Nissan, потвърди, че неговият лист електрически хечбек ще бъде заменен от изцяло нов кросоувър. Моделът е предназначен да ръководи развитието на завода на Съндерланд на фирмата като център на EV от средата на това десетилетие.
Японският производител обяви по -рано тази година, че инвестира около 1 милиард британски лири в обекта в Североизточния и че ще бъде произведен нов EV, който да вземе батерии, които ще бъдат произведени в нова фабрика, която се изгражда в съседство.

Подмяната на листа Nissan, която ще бъде построена в Съндърланд на £ 1 млрд. EV36Zero Hub

Нашите ексклузивни изображения показват как може да изглежда новият кросоувър на Nissan, с новия модел, който има много дизайнерски елементи от готовия производствен SUV Ariya Electric.
Реклама – Постът продължава по -долу

По време на обявяването му беше разкрито тийзър изображение на кросоувъра, но не даде да се разбере дали кросоувърът-който изглежда има леко повдигната височина на возене и линията на покрива в стил купе с рязко ъглов задник-ще бъде Продава се заедно с наследник на сегашния лист, въведен през 2017 г., или е негов заместител.
Сега европейският шеф на Nissan Guillaume Cartier потвърди, че марката няма планове за нов хечбек на Leaf. “Ще бъдем кросоувър и ще бъдем електрифицирани”, каза той пред Automobile Express. „До 2023 г. 75 на сто от нашите автомобили ще бъдат електрифицирани, по един или друг начин, а до 2025 г. тази цифра ще бъде 100 на сто. Ние се стремим да имаме 80 на сто от обемите на продажбите си Pure Electric до 2030 г. Ще имаме Juke, Qashqai и след това новият автомобил, който ще бъде базиран в Съндърланд. ”
4

На въпроса директно дали автомобилът ще седи покрай листа в гамата, Картие каза: „Това ще го замени. Това ще бъде новата платформа, но формата ще бъде различна. ” Той не уточни дали името на листата ще продължи или дали Nissan ще реши да превключи значки.
Реклама – Постът продължава по -долу

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *